TERVEELLISTÄ JA RAPEAA ILMAN ÖLJYÄ
DIGITAALINEN NÄYTTÖ KAHDEKSALLA OHJELMALLA
PAREMPAA JA TERVEELLISEMPÄÄ
joko pienellä oljymäärällä tai ilman
KAIKKI ILLALLISESTA VÄLIPALOIHIN JA JÄLKIRUOKIIN
Kiertoilmakypsentimellä voit myös valmistaa jälkiruokia muffineista mustikkapiirakkaan. Ruoanvalmistus ei siis rajoitu vain illallisen kypsentämiseen, sillä kiertoilmakypsennin taipuu monenlaiseen kokkailuun.
NOPEA LÄMMITYS
Air Fryer Crispier lämpenee pikaisesti, mutta parhaimman tuloksen saat mikäli esilämmität laitetta muutaman minuutin ajan ennen ainesten laittamista paistoastiaan. Näin saat optimaalisen valmistuslämpötilan heti alusta alkaen. Kun annos on puoliksi kypsennetty, laite piippaa kolme kertaa muistuttaakseen siitä, että on aika kääntää tai ravistaa annosta.
LÄMMITÄ LEFT OVER -RUOKA KIERTOILMAKYPSENTIMESSÄ PALAUTTAAKSESI IHANAN RAPEAN PINNAN
Jäikö eiliseltä illalta ruoantähteitä? Unohda mikro ja lämmitä left over -annos sen sijaan kiertoilmakypsentimessä. Lämmitys on nopeaa ja lopputuloksesta tulee herkullisen rapea uudelleen. Voit tarvittaessa myös laittaa foliota kiertoilmakypsentimeen, toisin kuin mikroon.
RESEPTEJÄ JA INSPIRAATIOTA
Kanankoivet kiertoilmakypsentimessä
Rapeat vihannekset kiertoilmakypsentimessä
Lehtikaalisipsit kiertoilmakypsentimessä
Lohi kiertoilmakypsentimessä
Grillatut kanankoivet kiertoilmakypsentimessä
Pizza kiertoilmakypsentimessä
Mustikkapiirakka kiertoilmakypsentimessä
Marenkitorttu kiertoilmakypsentimessä
Reseptit on tehty yhteistyössä kokki Jonas Axelsson Zanderinin kanssa, joka on omistajana ruotsalaisissa ravintoloissa Cuisine Medicine, Bistro Merge ja Shinsei. Jonas keskittyy työssään isoihin makuihin, kontrasteihin sekä ruoan tekstuuriin herkullisen makuelämyksen saavuttamiseksi.
LUE LISÄÄ CRISPIER -LAITTEISTA