Wilfan perkolaattorikeittimet tarjoavat maukasta ja täyteläistä kahvia

Perkolaattorikahvinkeitin saattaa olla nuorimmalle sukupolvelle uusi juttu, mutta tälle kahvinvalmistuslaitteelle löytyy vahva kannattajakunta. Tällä perinteisellä kahvinvalmistusmenetelmällä valmistettu kahvi sopii niin perinteisen nokipannukahvin nimeen vannoville kuin vaihtelua arkeen kaipaaville kahvinystäville. Perkolaattorikeitin tuo vaihtelua vaikkapa pressopannulle tai suodatinkahviin. Wilfan perkolaattorilla valmistettu kahvi on vahvaa, aromikasta ja kuumaa. Wilfan uudet perkolaattorikahvinkeittimet on saatavilla kuuden ja 12:n kupin kapasiteetilla.

Perkolaattorin toimintaperiaate

• Perkolaattorikeittimessä kahvi suodatetaan metallisen kestosuodattimen läpi, jolloin kaikki kahvissa oleva rasva päätyy suoraan valmiiseen kahviin, eikä jää suodattimeen. Näin kahvista saadaan vahvan ja täyteläisen makuista.
• Toimintaperiaatteen mukaisesti keitin kierrättää kuumaa vettä keittimessä useaan kertaan. Vesi nousee ylös pohjasta nousevaa putkea pitkin ja leviää suodattimessa olevan kahvin päälle.
• Perkolaattorikeittimessä tulisi käyttää karkeammaksi jauhettua kahvia; esimerkiksi pannujauhettua kahvia.

Valmistusmenetelmän edut

• Perkolaattorilla valmistettu kahvi muistuttaa täyteläisyydessään pannukahvia; saat vahvemman makuista kahvia kuin esimerkiksi suodatinkahvinkeittimellä.
• Saat aromikasta kahvia vähemmällä määrällä kahvia verraten muihin valmistusmenetelmiin.
• Toimintaperiaatteesta johtuen perkolaattorilla valmistettu kahvi on tarjoiltaessa esimerkiksi suodatinkahvia kuumempaa.

Kahvinkeitin

Teräspintainen kuuden kupin keitin 0,75 litran tilavuudella

Suositushinta 79€

Kahvinkeitin

Teräspintainen 12:n kupin keitin 1,5 litran tilavuudella

Suositushinta 99€

Jälleenmyyjät