Jordan Power by Wilfa Sähköhammasharjat

Jordan Powered by Wilfa -sähköhammasharjat on kehitetty yhteistyössä Jordanin ja Wilfan kanssa.

Jordan Clean & Clean Smile sähköhammasharjojen ominaisuudet tuovat manuaalisen harjan huolettoman helppokäyttöisyyden ja sähköhammasharjan verrattoman puhdistustehon yhteen. Ainutlaatuinen puhdistusteknologia, pitkäkestoinen akku sekä skandinaavinen linjakas muotoilu ja käyttäjäystävällisyys tekevät sähköhammasharjoistamme ylivoimaisia. Muotoilu perustuu pohjoismaiseen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Tyylikäs ja linjakas muotoilu auttaa myös pitämään sähköhammasharjan ja laturin puhtaana. Litiumakkuteknologiamme tarjoaa markkinoiden parhaimman akunkeston ja älykkään latausjärjestelmän ansiosta niin käyttö kuin lataus on vaivatonta. Ainutlaatuiset harjauspäät SoftClean™-teknologialla tarjoavat vertaansa vailla olevaa hampaiden puhdistusta.

Useat hammaslääkärit suosittelevat sähköhammasharjan käyttöä – eikä suotta.
Jatkuva, oikeanlainen harjaava liike sekä optimaalisen kokoinen harjauspää varmistavat, että sähköhammasharjaa käytettäessä puhdistus on tarkkaa ja tehokasta.

SoftClean™ -teknologia

Kaikki Jordan-vaihtopäät on varustettu ainutlaatuisella SoftClean™ -teknologialla. Teknologia perustuu tehokkaiden, erityyppisten harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä, pienikokoisessa harjauspäässä. Parhaan mahdollisen, perusteellisen ja hellävaraisen puhdistustuloksen varmistaa harjauspään kolme puhdistusvyöhykettä.

SoftClean™ on suunniteltu huolehtimaan sekä hampaista että ikenistä. Harjauspää on suunniteltu puhdistamaan koko hammas yksi kerrallaan – ovaalinmuotoinen pää on anatomisesti muotoiltu Surroundtooth™-teknologian mukaisesti niin, että harja ympäröi hampaat yksi kerrallaan antaen maksimaalisen kosketuksen koko hampaan pintaan. Terävöitetyt harjakset puhdistavat ienrajat tutkitusti tehokkaammin ja hellävaraisemmmin kuin pyöreät harjasten kärjet.

Valikoimassamme on harjauspäät kolmeen erilaiseen tarpeeseen: normaali Clean, erityisen hellävarainen Sensitive ja pintavärjäytymien poistoon tarkoitettu Whitening.

Huippuluokan akunkesto ja fiksu lataus

Jordan Powered by Wilfa sähköhammasharjat tarjoavat markkinoiden parhaan akunkeston. Täyteen ladattuna harjaat hampaitasi jopa 1,5 kuukautta (tarkista mallikohtaiset akkukapasiteetit), kun harjaat hammaslääkärien suositusten mukaisesti aamuin illoin 2 minuuttia kerrallaan. Litiumakkujemme teho ei hiivu varauksen vähetessä, vaan harjaa täysin kierroksin aina latauksen loppumiseen saakka. Lisäksi litiumakun käyttöikä on pitkä, sillä se kestää useampia latauksia kuin tavanomaiset akut.

Sähköhammasharjamme lataat USB-johdolla kätevästi joko verkkovirrasta tai millä tahansa kannettavalla laitteella. Mallista riippuen harjamme voit ladata joko kätevää latausalustaa käyttäen tai suoraan harjan pohjasta.

Sähköhammasharjamme lataat täyteen nopeasti, mallista riippuen keskimäärin 5 tuntia. Useimmissa sähköhammasharjoissamme on myös pikalatausmahdollisuus – jos et ehdi odottamaan akun täyteen latautumista, saat jopa viikon harjausaikaa vain 20 minuutin pikalatauksella!


Jordan Clean Smile Sähköhammasharjat

Jordan Clean Smile -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät hampaat puhtaana ainutlaatuisen SoftClean™-teknologian avulla.

Jordan Clean Smile -malliston sähköhammasharjoissa voit käyttää kaikkia SoftClean™-teknologialla varustettuja Jordan Smile -vaihtopäitä. Lisäksi voit käyttää kaikkia markkinoilla olevia oskilloivaa teknologiaa hyödyntäviä vaihtopäitä, kuten useimpia Oral-B vaihtoharjoja!

Sarjan huippumalli Jordan Clean Smile Plus sähköhammasharjan poikkeuksellisen pitkäkestoinen akku kestää täyteen ladattuna jopa 45 päivää! Saat yhdellä latauksella 180 minuuttia harjausaikaa – voit siis käyttää harjaa 1,5 kuukautta lataamatta, kun harjaat hampaitasi aamuin illoin suositellut 2 minuuttia kerrallaan!  Matkakotelolla varustettu Jordan Clean Smile ja Jordan Clean Smile Lite sähköhammasharjat antavat täyteen ladattuna 80 minuuttia eli 20 päivää käyttöaikaa.

Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Electric toothbrush Clean Smile
Sähköhammasharjat
Electric toothbrush Clean Smile Pink
Sähköhammasharjat

Jordan Smile vaihtopäät

Jordan Smile -sarjan vaihtopäät on varustettu SoftClean™-teknologialla. Valitse Jordan Clean Smile sarjan sähköhammasharjoihin sinulle parhaiten soveltuva harjauspää valikoimastamme:

Jordan Smile Clean harjauspää puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti ilman erityistä painopistettä. Harjasten kärjet puhdistavat tehokkaasti myös ahtaista paikoista, kuten ienrajasta, aiheuttamatta ikenelle ylimääräistä painetta.

Erityisen hellävarainen Jordan Smile Sensitive harjauspää sopii jokaiselle! Sen ohuet, joustavat ja kärkeä kohti kapenevat harjakset takaavat erittäin hellävaraisen puhdistuksen. Harjasten kärjet puhdistavat tehokkaasti myös ahtaista paikoista, kuten ienrajasta.

Jordan Smile Whitening harjauspää sopii erityisesti valkaisevaa vaikutusta toivovalle sähköhammasharjan käyttäjälle. Tämän harjauspään painopiste on ainutlaatuisissa WhiteTech™-harjaksissa, jotka on kehitetty poistamaan plakkia ja pintavärjäytymiä tehokkaasti yhdessä hammastahnan kanssa.

Jordan Smile vaihtoharjat sopivat lähes kaikkiin sähköhammasharjoihin, joiden puhdistusteho perustuu oskilloivaan (pyörivään) liikkeeseen. Sellaisia on valtaosa myynnissä olevista sähköhammasharjoista, myös Oral-B-mallit. Katso mallit tarkemmin tästä.

Jordan Clean -malliston harjauspäät

Jordan Clean -malliston sähköhammasharjoihin on saatavilla kolmea erilaista SoftClean™-vaihtopäätä: normaali Jordan Clean, erityisen hellävarainen Jordan Clean Sensitive ja pintavärjäytymien poistoon tarkoitettu Jordan Clean Whitening. Nämä vaihtopäät sopivat malleihin Jordan Clean, Jordan Clean Plus, Jordan Clean Fresh, Jordan Clean Travel, Jordan Clean Premium  ja Jordan Clean Premium+


100 pv tyytyväisyystakuu

 

 

Olemme erittäin ylpeitä Jordan Clean Powered by Wilfa -sähköhammasharjoista ja uskomme vahvasti Sinunkin olevan tyytyväinen hankintaasi! Tarjoamme Sinulle kuitenkin 100 päivän tyytyväisyystakuun, jos et jostain syystä ole tuotteeseemme tyytyväinen.

 

 


 

Jälleenmyyjät