Jordan elektriske tannbørster

Jordan Clean – Optimaalista hampaiden puhdistusta ja palkittua muotoilua

Jordan Powered by Wilfa -sähköhammasharjat on kehitetty yhteistyössä kokeneen suunhoitotuotteiden ja hammasharjojen valmistajan Jordanin ja Norjan suurimman pienkodinkoneiden tuottajan Wilfan kanssa. Jordan Clean -sarjan hammasharjoissa yhdistyvät pohjoismainen design ja SoftClean™-teknologia, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa hampaiden puhdistusta. Litiumakkuteknologia tarjoaa huippuluokan akkukeston ja älykkään latausjärjestelmän ansiosta käyttö ja lataus on helppoa. Muotoilu perustuu pohjoismaiseen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Tyylikäs ja linjakas muotoilu auttaa myös pitämään sähköhammasharjan ja laturin puhtaana.

Print


Useat hammaslääkärit suosittelevat sähköhammasharjan käyttöä – eikä suotta.
Jatkuva, oikeanlainen harjaava liike sekä optimaalisen kokoinen harjauspää varmistavat, että sähköhammasharjaa käytettäessä puhdistus on tarkkaa ja tehokasta.
Kehittäessämme Jordan Clean -sarjaa olemme yhdistäneet vuosien aikana karttuneen tietomme harjaspäiden teknologiasta Wilfan asiantuntijuuteen luotettavien elektroniikkalaitteiden valmistajana. SoftClean™ on täysin uudenlainen harjauspäissä käytettävä teknologia. Harjauspään koko on optimoitu puhdistamaan hampaat yksitellen. Lisäksi harjauspään harjakset on jaettu kolmeen puhdistusvyöhykkeeseen, joissa jokaisessa on erityyppiset harjakset. Tämän ansiosta sekä hampaat että ienrajat puhdistuvat tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Jordan Clean -sarja nostaa akun keston ja kapasiteetin täysin uudelle tasolle. Sisäisellä litiumioniakulla varustettuja harjoja voidaan käyttää jopa kuukauden ajan yhdellä latauksella. Litiumakku tarjoaa paitsi suuremman kapasiteetin ja täyden tehon aina latauksen loppuun asti, myös pidemmän käyttöiän, sillä se kestää enemmän latauksia kuin perinteinen ladattava akku. Lisäksi litiumakuissa ei ole juuri lainkaan itsepurkautumisilmiötä, kuten useissa tavanomaisissa akuissa.

Jordan Clean -sarja on voittanut kansainväliset Reddot Design Award 2014 sekä iF Design Award 2015 -muotoilupalkinnot.

                          Druck     iF-2015-CMYK-portrait_small

iF Design Awards on yli 60 vuotta ollut maailmanlaajuisesti tunnettu symboli hyvällle designille. iF-logo on yksi suurimmista kansainvälisistä design-kilpailuista.

Harjauspäät SoftClean™ -teknologiallaJordan vyöhyke

Olemme kehittäneet kolme erilaista harjauspäätä, jotka mahdollistavat juuri Sinun tarpeisiin sopivan hammashoidon. Valittavanasi on normaalin tehokkaan puhdistuksen lisäksi valkaiseva vaikutus ja erityisen hellävarainen puhdistus. Jokaisen harjauspään SoftClean™ -teknologia perustuu tehokkaiden, erityyppisten harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä, pienikokoisessa harjauspäässä. Parhaan mahdollisen, perusteellisen ja hellävaraisen puhdistustuloksen varmistaa harjauspään kolme puhdistusvyöhykettä.Jordan harjas

SoftClean™ on suunniteltu huolehtimaan sekä hampaista että ikenistä. Terävöitetty, kartiomainen harjaspää yltää helpommin koko hampaan ympärille ja terävöitetyt harjakset puhdistavat ienrajat tutkitusti tehokkaammin ja hellävaraisemmmin kuin pyöreät harjasten kärjet.

Valitse sinulle parhaiten soveltuva harjauspää, joka sopii kaikkiin Jordan Clean -sarjan sähköhammasharjoihin:brush-headssmall

Jordan Clean on normaali harjauspää, joka puhdistaa hampaasi ja ikenesi tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Jordan Whitening  harjauspään keskiössä olevat Jordan White Tech harjakset poistavat erittäin tehokkaasti plakkia ja pintavärjäytymiä hampaan pinnalta. Hammastahnan kanssa käytettynä nämä harjakset vaikuttavat värjäytymien muodostumista vastaan jättäen hampaat luonnollisen valkoiseksi. Keskiössä olevien harjasten materiaaliin on lisätty harjaustehoa vahvistavia hiukkasia.Tehokkaimman vaikutuksen saat, kun käytät tätä harjauspäätä korkeimman harjausnopeuden kanssa.

Jordan Sensitive puhdistaa hampaat erityisen hellävaraisesti. Harjauspään kartiomaiset harjakset ovat pehmeitä, joustavia ja ohuita. Harjasten kärjet puhdistavat tehokkaasti myös ahtaista paikoista, kuten ienrajasta. Keskiössä olevat harjakset on valmistettu materiaalista, johon on lisätty harjaustehoa vahvistavia hiukkasia. Tätä harjauspäätä suositellaan käytettäväksimatalimmalla harjausnopeudella.

 


Täysin uuden tason akkukapasiteetti & fiksua lataamistekniikkaa

Jordan akkukesto

 

Wilfan litiumakkuteknologia tarjoaa ylivoimaisen akkukapasiteetin ja akun keston. Ainoastaan 5 tunnin latauksella harjaat hampaitaisi kokonaisen kuukauden!* Litiumakun teho ei hiivu, vaan se antaa tehoa tasaisesti aina latauksen loppumiseen saakka. Lisäksi litiumakun käyttöikä on pitkä, sillä se kestää useampia latauksia kuin tavanomaiset akut.

Pikalataus – Jos et ehdi odottamaan akun täyteen latautumista viittä tuntia, saat jopa viikon harjausaikaa vain 20 minuutin pikalatauksella.**

Jordan Clean Fresh, Clean Premium ja Clean Premium+ sähköhammasharjojen mukana toimitetaan fiksu ja tyylikäs latauslaite sekä irrotettava USB-johto, joka on helppo poistaa lataamisen päätyttyä. Näin vältät johtovyyhdit kylpyhuoneessa ja sähköhammasharjan voi jättää esille samalla tavalla kuin käsikäyttöisen hammasharjan. Voit säilyttää hammasharjaa joko alustassa tai ilman, sillä hammasharja pysyy pystyssä myös ilman alustaa.USB-johdon ansioJordan Clean Premium+sta sähköhammasharjan voi ladata myös kannettavan tietokoneen, iPhonen tai muun latauslaitteen avulla.

Jordan Clean Fresh, Premium ja Premium + on varustettu litium-akulla, joka tarjoaa jopa yhden kuukauden akun keston yhdellä latauksella.

Jordan Clean -sarjan perusmallit ovat Jordan Clean Plus -hammasharja litium-akulla ja 4 viikon akkukestolla. Jordan Clean hammasharjassa on nikkeli-metallihydridiakku, joka kestää yhdellä latauksella noin 2 viikkoa.

Jordan Clean Travel on varustettu litiumakun kuukauden akunkestolla, matkakotelolla ja USB-latausjohdolla.

*/** 1 kuukausi eli 120 minuuttia harjausaikaa. Huom. muista litiumakulla varustetuista Jordan sähköhammasharjoista poiketen mallissa Jordan Clean Plus on erilainen lataustelakka ja -teknologia. Clean Plus mallissa akku latautuu täyteen 17 tunnissa. Ei pikalatausta.

 

100 pv tyytyväisyystakuu

 

 

Olemme erittäin ylpeitä Jordan Clean Powered by Wilfa -sähköhammasharjoista ja uskomme vahvasti Sinunkin olevan tyytyväinen hankintaasi! Tarjoamme Sinulle kuitenkin 100 päivän tyytyväisyystakuun, jos et jostain syystä ole tuotteeseemme tyytyväinen.

 

 


Tutustu Jordan Clean -sähköhammasharjoihin:

Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat
Sähköhammasharjat

Jälleenmyyjät