Wilfa Svart Uniform Wilfa Svart Uniform
Uutuus

Wilfa lanseeraa maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa yhteistyössä kehitetyn flat burr –kahvimyllyn.

Wilfa SVART

Uniform text vector

Wilfa on tehnyt jo useiden vuosien ajan yhteistyötä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa yhteisenä tavoitteena kehittää tuotteita paremman kahvin puolesta.

Hyvän kahvin salaisuus on vastajauhetut kahvipavut. Kahvin maun kannalta on erittäin tärkeää, että kahvi jauhetaan vasta juuri ennen sen valmistusta. Wilfa tuo nyt markkinoille uuden Flat burr kahvimyllyn – Wilfa SVART Uniform – joka jauhaa pavut tarkasti ja täsmällisesti espressosta pannujauhatukseen ja kaikkia karkeuksia näiden väliltä.

Wilfa SVART Uniform on tyylikäs ja laadukas kahvimylly, jonka ainutlaatuisuutena, Timin sanoin, «on sen leveät ja litteät, teräksestä valmistetut terät, jotka jauhavat pavut hitaasti ja erittäin tarkasti, jolloin jauhatustulos on erittäin tasalaatuinen» Uniform kahvimyllyn 58 mm leveät terät pystyvät jauhamaan pavut laajalla skaalalla ja erittäin tarkasti 41:llä karkeusasteella.

Wilfa SVART Uniform tulee markkinoille alkuvuonna 2019 mutta rajoitettu ennakkoerä on jo nyt saatavilla valikoiduista kahvipaahtimoista ja erikoismyymälöistä!

Lue lisää..

Tim Wendelboe esittelee Wilfa SVART Uniform kahvimyllyn.

Wilfa Svart Uniform
Features Tablet Features Desktop Features Desktop Big

Tarkka ja täsmällinen jauhatus 41:llä karkeusasteella – pannujauhatuksesta espressoon ja kaikki karkeudet näiden väliltä.

58 mm leveä ruostumattomasta teräksestä Italiassa valmistettu flat burr -levyterä.

Jauhetun kahvin säiliö on valmistettu metallista, mikä vähentää jauhetun kahvin staattisuutta.

Erittäin tarkka kahvimylly on myös todella helppo käyttää – vain yksi käynnistyspainike.

Kehitetty ja testattu tiiviissä yhteistyössä Tim Wendelboen kanssa.

Tim Wendelboe logo

Wilfa SVART Uni tarkkuusvaaka tulee kahvimyllyn mukana, mutta on saatavilla myös erikseen. Mustalla LED-näytöllä varustettu talousvaaka punnitsee erittäin täsmällisesti 0.1 gramman tarkkuudella. Wilfa SVART –applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille ja toimii bluetooth-yhteydessä vaa’an kanssa. Sovellus näyttää veden ja papujen suhteen tarkasti ja tarjoaa vinkkejä ja ohjeita kahvin valmistukseen.

Wilfa Svart Uni
Uni Tablet Uni Desktop Uni Desktop Big

Wilfa SVART uni vaaka punnitsee 0,1 gramman tarkkuudella.

Taaraustoiminto.

Mittayksiköt g, oz ja ml.

Punnitsee 0.1 g tarkkuudella.

Google Play Logo Bluetooth App Store