Wilfa on norjalaisomisteinen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1948 ja on tänään yksi johtavista pienelektroniikkalaitteiden toimittajista tuhansiin koteihin. Wilfa on johtava tavaramerkki, ja fokusoimme muotoiluun, laatuun, turvallisuuteen ja innovatiivisuuteen.

Visionamme on tarjota erinomaisia arjen kokemuksia ja toimittaa kestäviä tuotteita kotiin. Ydinarvomme ovat innokkuus, kestävyys ja innovatiivisuus. Henkilökuntamme pyrkii jatkuvasti suunnittelemaan, kehittämään ja testaamaan tuotteita, jotka voivat helpottaa meidän kaikkien arkea. Tuotteemme ovat turvallisia; kaikki tuotteemme ovat SEMKOn hyväksymiä ja monella niistä on 5 vuoden takuu.

Viime vuosina olemme keskittyneet erityisesti kahviin ja lanseerasimme Wilfa Svart -tuotesarjan kahvinkeittimiä ja kahviin liittyviä tuotteita. Olemme myös tehneet yhteistyötä Jordanin kanssa ja kehittäneet Jordan Clean -valikoiman sähköhammasharjoja, joissa korostuu skandinaavinen muotoilu ja erittäin hyvä akkukesto.

Vastaamme myös yhden maailman johtavan brändin laitemyynnistä: Nescafe Dolce Gusto kapselikahvinkeittimet.

 

Meillä on kunnianhimoa olla paras Pohjoismaissa ja olemme riippuvainen sinusta, kuluttaja. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on ideoita, kommentteja tai ehdotuksia liittyen tuotteisimme!