Wilfa on vuonna 1948 perustettu norjalaisomisteinen yritys ja yksi Pohjoismaiden johtavista pienkodinkonetoimittajista. Keskitymme muotoiluun, laatuun, turvallisuuteen ja innovatiivisuuteen. Ympäristö ja kestävyys ovat meille tärkeitä kaikessa työssämme. Norjassa Wilfa on Eco-Lighthouse ympäristösertifioitu ja tästä olemme todella ylpeitä.

Wilfa – Delivering Beyond Expectations
Visiomme on ylittää odotukset. Tuotteiden muotoilusta, laadusta ja ominaisuuksista erinomaiseen asiakaspalveluun – haluamme antaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Haluamme tarjota tuotteet, joilla onnistut varmasti omassa kodissasi. Tuotteet, joiden funktionaalisuus ja innovatiiviset yksityiskohdat helpottavat arkea ja tekevät jokapäiväisistä hetkistä hieman parempia.

 

Wilfan valikoimaan kuuluu oman tuotemerkin tuotteet, eli Wilfa pienkodinkoneet, Ego 1948 paistinpannut, kattilat ja keittiöveitset sekä E-Way ja E-Free sähköpotkulaudat. Suomessa Wilfa vastaa myös seuraavien tuotteiden maahantuonnista ja jakelusta: Jordan Powered by Wilfa sähköhammasharjat, Nivona kahviautomaatit ja Xiaomi-älytuotteet.

 

Kaikista tärkein asia meille ovat asiakkaamme. Jos sinulla on palautetta, ruusuja tai risuja, tai ideoita siitä kuinka voisimme toimia vielä paremmin, haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille sähköpostia tai laita palautetta tästä.