TUOTTEET

Wilfan valikoimasta löydät tyylikkäitä ilmankostuttimia sekä pieniin että isoihin sisätiloihin. Tutustu malleihin ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva ilmankostutin!

Ilmankostutin
Ilmankostutin
Ilmankostutin
Ilmankostutin
Ilmankostutin
Ilmankostutin

JÄLLEENMYYJÄT

NÄIN ILMANKOSTUTTIMEMME  TOIMIVAT

Wilfan ilmankostuttimet käyttävät ultraääniteknologiaa ja niissä on moderni, tyylikäs muotoilu, jonka vuoksi niitä pitää mielellään esillä. Kaikki mallimme ovat hiljaisia, niillä on suuri höyrykapasiteetti ja niiden tuottama höyry leviää helposti ilmaan. Lisäksi laitteissa on säädettävä kosteustaso. Useissa malleissa on halutessasi käytössä myös tuoksutoiminto.

Lue lisää ilmankostuttimien toiminnasta sivun lopusta.

 

Kostutin tuottaa höyryä, jolla huoneeseen tulee optimaalinen kosteus ja kuivan ilman epämukavat vaikutukset vähenevät. Täydellisestä ilmankosteudesta on monta erilaista mielipidettä, mutta yleinen käsitys iholle parhaasta kosteudesta on 40-50 % kosteus. Me myös Wilfalla uskomme sen olevan näin. Talvella ilmankosteus laskee jopa 20 prosenttiin, jolloin on hyvä huolehtia kodin sisäilman riittävästä kosteudesta.

 

Talvi-ilma on kuivaa sekä ulkona että sisällä ja se aiheuttaa yleensä epämukavuuksia, kuten ärtyneet hengitystiet ja hiusten ja ihon erilaiset kuivuudesta johtuvat epämukavuudet. Ulkoilmalle emme voi tehdä mitään, mutta sisäilmaan voimme kuitenkin yrittää vaikuttaa. Riittävän kostea sisäilma vaikuttaa positiivisesti ja vähentää muun muassa kasvien kuivumista sekä liian kuivasta ilmasta johtuvia lattian ja seinän halkeamia.

Kodin ilman kostuttamisessa ei ole oikeaa tai väärää tapaa. Jotkut pitävät kylmästä höyrystä ja toiset kuumasta. Kylmä höyry voidaan kokea tuoreemmaksi, kun taas kuuma höyry antaa lämpimämmän ja kodikkaamman tunteen. Hybridimalleissamme sinun ei kuitenkaan tarvitse valita vain toista.

LISÄTIETOA ILMANKOSTUTTIMISTA