TUOTTEET

Wilfan valikoimasta löydät tyylikkäitä ilmankostuttimia sekä pieniin että isoihin sisätiloihin. Tutustu malleihin ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva ilmankostutin!

Wilfa Luftfukter Moist L HU-5LW
Ilmankostutin
Wilfa Luftfukter Moist S HU-230W
Ilmankostutin
Ilmankostutin
Lotus ultrasonisk luftfukter HU-4W
Ilmankostutin
Ilmankostutin
Ilmankostutin
Ilmankostutin
Ilmankostutin

JÄLLEENMYYJÄT

NÄIN ILMANKOSTUTTIMEMME  TOIMIVAT

Wilfan ilmankostuttimet käyttävät ultraääniteknologiaa ja niissä on moderni, tyylikäs muotoilu, jonka vuoksi niitä pitää mielellään esillä. Kaikki mallimme ovat hiljaisia, niillä on suuri höyrykapasiteetti ja niiden tuottama höyry imeytyy helposti ilmaan. Lisäksi laitteissa on säädettävä kosteustaso. Useissa malleissa on halutessasi käytössä myös tuoksutoiminto.

Lue lisää ilmankostuttimien toiminnasta sivun lopusta

Kostutin tuottaa höyryä, jolla huoneeseen tulee optimaalinen kosteus ja kuivan ilman kielteiset vaikutukset vähenevät. Täydellisestä ilmankosteudesta on monta erilaista mielipidettä, mutta yleinen käsitys iholle parhaasta kosteudesta on 40-50 % kosteus. Me myös Wilfalla uskomme sen olevan näin. Talvella sekä lämpötila että kosteus laskevat jopa 20 prosenttiin, jolloin on huolehdittava kodin sisäilman riittävästä kosteudesta.

Talvi-ilma on kuivaa sekä ulkona että sisällä, joka voi aiheuttaa monia huolenaiheita, kuten ärtyneet hengitystiet, hiusten ja ihon ongelmat sekä lisääntynyt alttius infektioille ja vilustumiselle. Ulkoilmalle emme voi tehdä mitään, mutta sisäilmaan voimme kuitenkin vaikuttaa.

Kodin ilman kostuttamisessa ei ole oikeaa tai väärää tapaa. Jotkut pitävät kylmästä höyrystä ja toiset kuumasta. Kylmä höyry voidaan kokea tuoreemmaksi, kun taas kuuma höyry antaa lämpimämmän ja kodikkaamman tunteen. Hybridimalleissamme sinun ei kuitenkaan tarvitse valita vain toista.

LISÄTIETOA ILMANKOSTUTTIMISTA

NÄIN ILMANKOSTUTTIMEMME TOIMIVAT

Kostuttimemme toimivat ultraääni-tekniikalla. Käytännössä laitteessa on metallilevy, joka värisee ultraäänitaajuudella. Värinä saa aikaan vesimolekyylien jakautumisen. Jakautuminen tuottaa sitten sumua, joka imeytyy ilmassa helposti höyryksi. Kyseinen prosessi on niin ympäristöystävällinen kuin hiljainen ja mahdollistaa lisäksi kylmän höyryn tuottamisen. Kylmää höyryä käyttämällä vältyt ikkunan höyrystymiseltä.

 

Entä haluatko, että kotisi tuoksuu hyvältä? Useissa ilmankostuttimissamme on tuoksutoiminto. Lisää laitteiseen muutama tippa luonnollista tuoksuöljyä niin miellyttävä tuoksu leviää pian kotiisi.

PARANNA SISÄILMAA ILMANKOSTUTTIMELLA

On yksilöllistä, millä kosteustasolla kukin kokee oman kehonsa mukavaksi, mutta yleensä sanotaan, että ilmankosteuden pitäisi olla 40-50 %. Huonekaluille olisi kuitenkin parempi, että ilmankosteus olisi noin 50-60 % luokkaa. Ottaen molemmat seikat huomioon, suosittelemmekin yleensä 45-50 % kosteustasoa. Useiden Wilfan ilmankostuttimien avulla voit helposti asettaa sisäilmallesi halutun kosteustason ja laite säätää kosteuden automaattisesti toiveittesi mukaan.

LÄMMITÄ ILMANKOSTUTTIMELLA

Kostutin voi myös auttaa säästämään energiaa. Kostea ilma koetaan lämpimämmäksi, minkä vuoksi kotisi lämpötila voi olla alhaisempi. Lisäämällä kosteutta esim. 30-50 %, nousee ihmiskehon havaitsema lämpötila jopa yhdeksällä asteella.

MIELLYTTÄVÄ TALVI

Talvella monet ihmiset kokevat yhtäkkiä, että hiukset ja iho tuntuvat tavallista kuivemmilta ja että ilma vaikuttaa hengitysteihin negatiivisesti. Tämä johtuu siitä, että ulkoilma kuivuu, kun lämpötila laskee nollan alapuolelle. Kun taloon pääsee kylmää ulkoilmaa ja sitä lämmitetään, kosteus laskee minimiin. Toisin sanoen, se kuivuu kaikkialla. Investointi ilmankostuttimeen on fiksu tapa ratkaista monia talven aiheuttamia ongelmia.

MUUTAMIA KUIVAN ILMAN YHTEISIÄ VAIKUTUKSIA:

  • kuiva iho
  • ongelmia poskionteloissa
  • kurkun kuivuus
  • kuiva yskä
  • äänihuulten ongelmat
  • nenän ja / tai silmien ärsytys
  • kuivat ja halkeilevat huulet
  • hauraat kynnet
  • astman oireiden paheneminen
  • staattinen sähkö esim. vaatteissa ja kengissä