Ainesosat:

  • 200 g tummaa leivontasuklaata
  • 110 g voita
  • 200 g ruskeaa sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 65 g vehnäjauhoja
  • hyppysellinen suolaa
  • 1 dl suklaahippuja (valinnainen)

Valmistus:

  1. Paloittele suklaa ja sulata se yhdessä voin kanssa kattilassa miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  2. Vatkaa munat ja sokerit sauvasekoittimella vaahdoksi. Sekoita joukkoon suklaa-voiseos sekä vaniljajauhe.
  3. Lisää lopuksi kaakaojauhe, vehnäjauho sekä suola ja sekoita hyvin. Jos käytät suklaahippuja niin lisää ne viimeisenä.
  4. Laita seos airfryeriisi mahtuvaan voideltuun vuokaan ja paista 165 asteessa noin 25 minuuttia.
  5. Brownie on valmis kun pinta on kiiltävä ja reunat kunnolla paistuneet. Leivos saa jäädä keskeltä taikinaiseksi. Voit varmistaa sopivan kypsyyden tikulla tai haarukalla.

Kuva ja resepti: Marianne Pfeffer Gjengedal

 

Suositellut tuotteet