Wilfan uusin kahvinkeitin Performance voitti kahvinkeitintestin ja osoittautui parhaaksi kahdeksan testatun kahvinkeittimen joukosta. ”Näyttää hyvältä pöydällä ja tekee hyvää kahvia nopeasti ja helposti.” tek.no. Alta voit lukea testin kohokohdat ja kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan norjankielisen testin.

Kuva: tek.no

Wilfa on päättänyt tuotteissaan keskittyä tärkeisiin perustoimintoihin ja kehittää ne mahdollisimman hyviksi ja käyttäjäystävällisiksi.

”Esteettisyys ja toiminnallisuus – molemmat elementit on yhdistetty täydellisyyteen”.

Uutuus kahvinkeitin Performance pohjautuu edeltäjäänsä Precision kahvinkeittimeen ja molemmissa on keskitytty käytettävyyden ja muotoilun parantamiseen. Muotoilu tarkoittaa kahta asiaa. Esteettisyyttä ja toiminnallisuutta. Tässä nämä molemmat yhdistyvät täydellisesti.

Uusi Svart Performance on kompakti ja sopii useimmille keittiöntasoille.

Irrotettava vesisäiliö jossa käyttöä helpottavat merkinnät sekä veden että kahvin määrälle.

Vesisäiliö on edeltäjänsä tapaan ikonisesti sylinterin muotoinen ja irrotettava, mikä tekee veden lisäämisestä helppoa. Siinä on käyttöä helpottavat merkinnät veden ja kahvin määrälle. Vesisäiliö on helppo laittaa paikoilleen.

Kahvikannu on täysin lasinen. Lasikannu on kiva juttu, mutta tärkeintä on että se tyhjenee kokonaan kahvijäämistä ja puhdistus on todella helppoa.

Performance saa pluspisteitä myös hyvistä materiaalivalinnoista. Pohjan mattamusta muovipinta ehkäisee näkyvää likaa ja sormenjälkiä keittimessä. Ja lisäksi muovi on korkealaatuista, ja pohjan suodatintelineeseen yhdistävä, juoksuputkeen yhdistyvä pilari on valmistettu metallista kestämään päivittäistä käyttöä.

– Se miten suodatinteline kiinnitetään keittimeen vain ripustamalla mahdollistaa kahvinkeittimen asettamisen aivan toisten keittiölaitteiden tai seinän viereen. Suodatintelineen käyttäminen vaatii vain muutaman senttimetrin etäisyyden muihin laitteisiin, ja vesisäiliö ja lasikannu on helppo irrottaa miltä puolelta tahansa. Tämä on testatuista kahvinkeittimistä helpoin sijoittaa keittiöön.

Lue koko testi norjankielellä sivulla tek.no

– Wilfan 10-portainen virtauksensäätö on edelleen vakaa, ja kun kolme ensimmäistä porrasta lukitsee vedentulon, niin seitsemällä muulla voi säätää veden virtausnopeutta.

Suodatinteline virtauksensäädöllä.

Käyttämällä tätä säätömahdollisuutta aktiivisesti voit valmistaa kahvista makusi mukaan hieman vahvempaa tai miedompaa, ja saada maistuvaa kahvia vain parin kupillisen verran kun et halua keittää täyttä litraa kerralla.

Lisäksi kahvinkeitin saavuttaa oikean kahvinvalmistuslämpötilan erittäin nopeasti – itseasiassa testin paras. Kahvinkeitin on hiljainen.

Myös makutesti osoitti hyvät tulokset.

 

 

Julkaistu 10. helmikuun, 2021 i Uutiset