Wilfa Jääpalakone Frostbitt ICE-12S on nimetty PARHAAKSI JÄÄPALAKONEEKSI 2020!

Testivoitto ruotsalaisen Inspekton testissä tammikuussa 2020, lue koko testi ruotsiksi tässä

Tuomariston lausunto kuuluu seuraavasti:

”Kapasiteetilla 70 jääpalaa tunnissa voit nopeasti tuottaa suuren määrän jäätä hyvin lyhyessä ajassa. Kun ensimmäinen kierros on valmis, voit laittaa jääpalat pakastimeen ja aloittaa toisen kierroksen.

Tottakai tämän kapasiteetin ansiosta laite on vikkelä, kun haluat tarjota kylmiä juomia ja cocktaileja vieraillesi – tällaisissa tilaisuuksissa jääpaloja kuluukin nopeasti. Jääpalojen kanssa ei ole syytä pihistellä kesän juhlissa.

Lisäksi testivoittaja Wilfa ICE 12S jääpalakone antaa valinnanvaraa myös jääpalojen koolle ja yksinkertaisella napinpainalluksella voit valita kahdesta eri jääpalakoosta sopivan – isot tai pienet jääpalat.

Näppärä ja yksinkertainen ohjauspaneeli

Yksi parhaimmista ominaisuuksista Wilfa jääpalakoneessa ICE 12S on se, että veden täyttö on vaivatonta. Asia, joka myös nostaa tämän laitteen muita paremmaksi, on yksinkertainen ohjauspaneeli, joka näyttää selvästi milloin jääpalakone on täynnä ja kun laite on käynnissä. Se osoittaa myös, kun on aika lisätä vettä laitteeseen.

Äänitaso jääpalakoneessa on markkinoiden alhaisimpia, joten tämä ei ainakaan aseta esteitä laitteen käyttämiselle juhlissa tai vastaavissa tapahtumissa. Useimmat vieraasi arvostavat varmasti tarjolla olevia tuoreita jääpaloja.

Wilfa ICE 12S on melko pieni jääpalakone ja hoikan rakenteensa ansiosta sille on suhteellisen helppo löytää paikka keittiössä. Väliaikaisen paikan järjestäminen keittiöön vain kesäkuukausille ei sekään ole huono idea, sillä juuri silloin käytät jääpalakonettasi todennäköisesti eniten.

  • Jopa 70 jääpalaa tunnissa
  • Selkeästi paras jääpalakone niin asiakasarvioiden perusteella kuin hinnan puolesta
  • Hiljainen laite joka voi olla käynnissä myös juhlien aikana
  • Kaksi erikokoista jääpalavaihtoehtoa, iso ja pieni
  • Jääpalakoneen mitat ovat 250 x 320 x 360 mm.
  • Helppo ja yksinkertainen veden täyttö ja tyhjennys.
  • Suhteellisen edullinen verrattuna moniin muihin malleihin.”

Tutustu tuotteeseen tarkemmin:

Julkaistu 30. tammikuun, 2020 i Uutiset