Wilfa Largo Slow Juicerille Tekniikan Maailman Testivoitto!

”Tukeva ja toimiva laite, joka on omiaan lehtivihannesten mehustuksessa.”

Wilfa Largo SJV-150B Slow Juicer sai korkeimmat pisteet slow juicereita eli mehupuristimia vertailevassa Tekniikan Maailman 19/2017 (18.10.2017) testissä. Testissä vertailtiin slow juicereiden toimintaa ja mehusaantoa eri kasvisten ja hedelmien avulla.

Largo todettiin suorituskyvyltään parhaimmaksi erityisesti juuresten ja lehtivihannesten mehustamisessa. ”Wilfa Largo -mehuprässi pusertaa viherkasveista mehuja muita merkkejä tehokkaammin.” Myös mehun koostumus sai kehuja.

”Wilfan runko on selvästi muita painavampi ja laite pysyy vakaasti paikallaan. Laitteen mehustinyksikkö vaikuttaa tukevalta ja toimivalta.” Vaikka kaikissa mehupuristimissa kokoaminen on välttämätön osa käyttöä, osoittautui Largon kokoaminen testissä muita hieman helpommaksi ja ”Wilfan osat onneksi loksahtelevat paikoilleen pienen opettelun tuloksena”.


Mehustin! Mehulinko vai mehupuristin?

Mehustus ja tuorepuristetut mehut vihanneksista, hedelmistä ja lehtivihreistä on kasvava trendi. Mehustukseen löytyy markkinoilta erilaisia laitteita, linkoja ja mehupuristimia, joiden merkittävin ero on mehun valmistustekniikka.

Linkoamalla valmistettaessa ainekset pyörivät kovaa vauhtia lingossa ja terä raastaa mehua vihanneksista. Mehupuristin eli slow juicer ei sisällä teriä ollenkaan, vaan hitaasti pyörivä kaira puristaa mehun aineksista ja sihti erottelee mehun kuiduista. Hyvä slow juicer puristaa kuidun erittäin kuivaksi ja mahdollistaa mehun valmistamisen aineksista, joihin linko ei pysty, kuten vehnänoraat tai muut lehtivihreät. Hitaasti puristamalla valmistettu mehu ei hapetu ja mehussa säilyy lingottua paremmin herkät ravintoaineet, väri ja maku.

Varsinkin vihermehujen ystävälle slow juicer on ehdoton valinta.


Tutustu Largoon 

Julkaistu 2. marraskuu, 2017 i Uutiset