Vohvelipäivä 25. maaliskuuta

Verdens beste vaffel

Kansainvälistä vohvelipäivää vietetään sunnuntaina 25. maaliskuuta.
Tätä päivää kannattaa juhlia herkuttelemalla vohveleilla!
Wilfan laadukas vohvelirautavalikoima on tänä vuonna kasvanut uudella premium-luokan vohveliraudalla HEARTS23 ja lisäksi kauan kaivatulla belgialaisella vohveliraudalla GAUFRES.
Valitse siis vohvelipäivän juhlistuksiin kultaiset vohvelisydämet, belgialaiset vohvelit tai vaikkapa vohvelikupit!

Belgialainen vohvelirauta Gaufres on kauan odotettu tulokas Wilfan monipuoliseen vohvelirautavalikoimaan. Gaufres vohvelirauta paistaa kaksi maukasta belgialaista vohvelia kerralla. Vohveliraudan laadukkaat, tarttumattomat kaksoispinnoitetut paistopinnat takaavat tasaisen paistotuloksen. Termostaatin avulla valitset mieluisan paistoasteen.


Innovatiivinen ja tyylikäs Wilfa HEARTS23 uutuusvohvelirauta on kehitetty tarjoamaan taivaallisen hyviä vohvelisydämiä. HEARTS23 vohvelirauta on suunniteltu fokuksessa muotoilu, laatu ja helppokäyttöisyys. Jokainen yksityiskohta on harkittu ja tinkimätön design takaa että paistat täydelliset, kullanruskeat ja herkulliset vohvelit – jokaisella kerralla.

Raudan tehokas lämpöelementti, erittäin paksut paistolevyt ja edistyksellinen rakenne sekä paistolevyjen kuviointi takaavat lämmön tasaisen jakautumisen, vohvelin tasaisen paksuuden ja erinomaisen paistotuloksen. Ilmareiät päästävät kostean höyryn ulos – näin vohvelit nimenomaan paistuvat rapeiksi, eivätkä vaan keity kypsiksi.

Kaikki yhdistävät vohvelit johonkin positiiviseen. Me halusimme luoda
tuotteen jonka ympärille perhe ja ystävät voivat kokoontua luomaan mukavia muistoja yhdessä.
Tämä on laadukas tuote joka tuo yhä enemmän iloa vuodesta toiseen.


Reseptejä vohveleihin löydät tästä!

Klikkaa myös Wilfan Facebookiin ja Instagramiin

Julkaistu 15. maaliskuun, 2018 i Uutiset