Wilfan ilmankostutinkampanja on käynnissä!

Vuotuinen Suomen Kuivin Tyyppi -kisa on jälleen käynnissä! Osallistu kisaan Wilfan Facebookissa ja voit voittaa Wilfa ilmankostuttimen!

Hakusessa on jälleen Suomen kuivimmat vitsit! Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kuivimman tietämäsi vitsin Wilfa Suomen Facebook-sivulta löytyvän kisavideon alle.

Kisa on käynnissä 2.1.-26.1.2018. Joka perjantai arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhden ilmankostuttimen ja lopuksi eniten tykkäyksiä keränneiden vitsien joukosta arvotaan osallistuja, joka palkitaan Wilfan ilmankostuttimella ja tittelillä Suomen Kuivin Tyyppi 2018! Voittaja julkaistaan Wilfan Facebook-sivulla erillisessä postauksessa ja voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Klikkaa tästä kisaan!

 

 

 

 

 


Miksi ilmankostutin?

Sopiva sisäilman kosteus on tärkeää sekä terveyden, viihtyvyyden että ympäristön kannalta. Varsinkin lämmityskaudella sisäilman ollessa kuivaa, sopivasta ilmankosteudesta huolehtimalla voi välttää ihon, huulten ja limakalvojen kuivumisen, parantaa asumisviihtyvyyttä ja edesauttaa asunnon materiaalien hyvinvointia.

Wilfa ilmankostuttimien avulla parannetaan huoneilmaa niin kotona kuin toimistollakin. Oikea kosteustasapaino edesauttaa kuivuvan ihon ja kynsien hyvinvointia. Kuiva sisäilma saa huoneilman tuntumaan kylmemmältä – on helpompaa ja energiatehokkaampaa nostaa ilmankosteutta sen sijaan, että lämmittää lisää. Liian alhainen ilmankosteus aiheuttaa helposti allergikoille hengitysvaikeuksia, kuivattaa ihoa sekä limakalvoja ja tuntuu paitsi epämiellyttävältä, myös vaikeuttaa hengitysteiden limakalvojen toimintaa. Liian kuiva sisäilma vaikuttaa myös asumisviihtyvyyteen ja asunnon materiaaleihin: parketti kärsii, puiset huonekalut halkeilevat, tapetit irtoilevat, viherkasvit kärsivät ja pöly leijuu ilmassa ja staattinen sähköisyys lisääntyy.

 

 

 

 

 

Julkaistu 8. tammikuun, 2018 i Uutiset