Tervetuloa seuraamaan mehun ja smoothien valmistuksen suomenmestaruusfinaalia I Love Me -messujen Areena-lavalle Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 19.10. klo 16!

Kaksiosaisen finaalin ensimmäisellä kierroksella kilpailijoilla on 10 minuuttia aikaa luoda mehuannos. Toisella kierroksella kisaajat saavat 15 minuuttia aikaa luoda smoothieannoksen. Tuomaristo arvostelee annokset maun, ulkonäön, terveellisyyden ja sesonkipohjaisuuden perusteella. Jännitystä kilpailusta ei tule puuttumaan, sillä kisaajat saavat tietää annosten raaka-aineet vasta kisan alkaessa!

Mehun ja Smoothien mestaruudesta on kilpailtu jo vuodesta 2017 lähtien. Kilpailun edetessä reseptit ovat olleet toistaan herkullisempia ja tänäkin vuonna on luvassa upeita mehu- ja smoothieannoksia. Tänäkin vuonna finalistit on valittu syksyllä kilpailuun osallistuneiden erittäin tasokkaasta joukosta.

Älä missaa jännittävää finaalia!

Tutustu kilpailijoiden resepteihin klikkaamalla alla olevia kuvia! Lisää upeita kisaan osallistuneiden reseptejä löydät Instagramista tägillä #mehusmoothiesm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja kilpailusta tapahtuman Facebook sivuilta: https://www.facebook.com/events/739584336473433/

Julkaistu 14. lokakuun, 2019 i Uutiset