I Love Me -messut Helsingin Messukeskuksessa 18.-20. lokakuuta 2019

Wilfa on jälleen mukana Suomen suurimmassa hyvinvointiin, tyyliin ja kauneuteen keskittyvässä tapahtumassa I Love Me

Wilfa löytyy tapahtumassa osastolta 7p128. Tervetuloa maistelemaan mehushotteja ja smoothieta! Samalla pääset tutustumaan uutuuksiin: ensiesittelyssä Wilfa Activlife 2GO-blenderit!

 

Jos pääset paikalle lauantaina, tulethan tapaamaan Nooralotta Neziriä osastollamme klo 13-14. Tätä ennen Nooralotta kertoo, miten huippu-urheilija pitää huolta oikeanlaisesta ruokavaliosta ja ravitsemuksesta arjessaan haastattelussa Areena-lavalla klo 12.30

 

Wilfa tarjoaa työpajoja erillisessä työpajatilassa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Luonnonkosmetiikkaa blenderillä ja mehustimella (pe 16.30-18)

Luonnonkosmetiikkaa blenderillä? Kyllä vain! Kosmetologin opastuksella valmistamme mm. kasvovettä, naamion ja vartalokuorinnan. Tervetuloa oppimaan reseptiikkaa ja testaamaan käytännössä, miten voit hyödyntää kotoa löytyviä laitteita uudella tapaa! Työpajaan ei vaadita ennakkoilmoittautumista, pääset osallistumaan tulemalla paikalle.

 

Vihermehutyöpaja (la 11-12.30 ja su 12.30-14)

Tule tutustumaan vihermehujen mehustamiseen! Työpajassa pääset tutustumaan vihermehuihin ammattikokki Alex Nurmen opastuksella. Millaisista raaka-aineista syntyy parhaimman makuiset ja terveelliset vihermehut? Mistä kannattaa aloittaa ja millaiset yhdistelmät toimivat parhaiten? Pääset myös tekemään oman vihermehusi Wilfan Slow Juicereilla! Työpajaan voit osallistua jonottamalla, ei ennakkoilmoittautumista.

 

Mehun ja Smoothien SM-kilpailun finaali Areena-lavalla lauantaina klo 16

Mehun ja smoothien valmistuksen SM-kilpailu järjestetään nyt kolmatta kertaa! Kilpailun finalistit on valittu syksyn aikana Instagramissa kilpailuun osallistuneista smoothieiden ja mehustuksen harrastajista. Osallistuneiden reseptit testattiin ja neljä parasta karsiutui finaaliin. Finalistit kilpailevat parhaan mehun ja smoothien valmistuksesta lavalla yleisön edessä I Love Me -messuilla lauantaina. Arvosteluperusteina kilpailussa ovat maku, terveellisyys, satokausiajattelu ja estetiikka. Tuomaristossa ravintovalmentaja ja personal trainer Kanerva Ahonala, ammattikokki ja ruokastylisti Alex Nurmi, ruokastylisti Jasmin Helmi sekä Wilfa Suomen toimitusjohtaja Nikolas Bogdanoff. Kisan juontaa Janni Hussi. Tervetuloa seuraamaan jännittävää finaalia paikan päälle Areenalla!

Julkaistu 10. lokakuun, 2019 i Uutiset