Ihana kesä on vihdoin täällä! Kokosimme tähän muutamia tuotteita, joista on hyötyä niin mökillä, asuntovaunulla kuin muilla kesän reissuilla!

Kuvista klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteisiin tarkemmin.

Keittolevyt

Uudet perunat ja muut kesän herkkuruoat keittyvät ja paistuvat helposti keittolevyllä – täydellinen mökille tai muualle jossa perinteistä liettä ei ole saatavilla. Wilfan valikoimista löytyy perinteiset keittolevyt yhdellä ja kahdella levyllä sekä yhden levyn induktiotaso.

 

 

 

Pienoisliedet

Kesäkeittiöstä puuttuu tämän jälkeen vain kokki 🙂 Wilfan pienoisliedet on varustettu uunilla, jossa grillivastus, sekä kahdella keittolevyllä.

 

 

 

 

 

Kesäkahvien parhautta

Aamukahvi laiturilla tai linnunlaulua kuunnellen.. Perkolaattorilla valmistuu pannukahvinveroinen täyteläinen, vahva ja voimakkaan aromikas kahvi, kun taas Pour over -suodattimella valmistat täydellisen kupillisen suodatinkahvia missä tahansa. Termoskannu pitää kahvin tai veden kuumana vaikkapa piknikillä. Ps. Oli vuodenaika mikä tahansa, älä unohda kahvimyllyä! Valmistit kahvisi sitten millä menetelmällä tahansa, on hyvän kahvin edellytys aina vastajauhetut kahvipavut.

 

 

 

 

 

Matkavedenkeitin

Näppärä pieni matkavedenkeitin keittää aamuteet asuntovaunullakin! Matkalla ollessa käyttöä helpottaa erityisesti valittavissa oleva jännite. Voit säätää jännitteen keittimen pohjassa olevasta valitsimesta 120–230V. Mukana on matkasetti, jossa on kaksi kuppia, lusikat sekä pieni säiliö, jossa on helppo kantaa esimerkiksi kahvia ja sokeria mukana.

 

 

 

 

 

Puhtaat hampaat matkoillakin

Kuten tiedetään, sähköhammasharja puhdistaa hampaat huomattavasti perusteellisemmin kuin käsikäyttöinen harja. Akku on yleisin syy, miksi matkalle lähtiessä mukaan tarttuu kuitenkin mieluummin perinteinen hammasharja. Kun voit luottaa akun kestoon, ei ole syytä vaihtaa sähköhammasharjaa käsikäyttöiseen matkallakaan! Jordanin litiumakulla varustetut sähköhammasharjat kestävät yhdellä latauksella kuukauden käytön eli 120 minuuttia harjausta täydellä teholla loppuun saakka. Tarvittaessa lataat harjan vaikkapa padin tai kännykän kautta. Jo 20 minuutin pikalataus antaa viikon lisää käyttöaikaa! Jordan Clean Travel, Clean Premium ja Clean Premium+ on lisäksi varustettu matkakotelolla, jossa harja kulkee siististi mukana.

Julkaistu 20. kesäkuun, 2019 i Uutiset