Wilfa on mukana I Love Me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.10.2018.
I Love Me on Suomen suurin hyvinvointiin, tyyliin ja kauneuteen keskittynyt tapahtuma.

Löydät Wilfan I Love Me –tapahtumassa osastolta 7p128. Wilfan osastolla voi tutustua slow juicereihin eli mehupuristimiin sekä syksyn uutuustehosekoittimiin. Laitteilla valmistuu maisteltavaksi vegaanista mango-tyrni-proteiinismoothieta ja virkistäviä mehushotteja.

Pika-aitajuoksija Nooralotta Neziri on tavattavissa osastollamme sunnuntaina klo 14-15.

Wilfa tarjoaa myös työpajoja erillisessä työpajatilassa 7p150. Ei ennakkoilmoittautumista.

Mehuisa by Wilfa – Luonnonkosmetiikkaa blenderillä ja mehustimella (pe 16-17.30 ja su 12.30-14)
Bloggaaja Ida Hanhiniemi (365 Days With Ida) opastaa luonnonkosmetiikan pariin! Tule oppimaan ja testaamaan itse, miten voit kotona valmistaa kasvovettä, naamion tai vaikkapa vartalonkuorinnan!

Mehuisa by Wilfa – Hyvinvointia Mehuista (la 11-12.30)
Tule tutustumaan mehustamiseen! Mitä raaka-aineita voi mehustaa, mistä kannattaa aloittaa ja millaiset yhdistelmät toimivat parhaiten? Pääset myös tekemään oman mehusi Wilfan Slow Juicereilla ammattikokki Alex Nurmen opastuksella.

Wilfa järjestää Mehun ja Smoothien SM-kilpailun! Finaali Areena-lavalla lauantaina klo 15.

Mehun ja smoothien valmistuksen SM-kilpailu järjestetään nyt toista kertaa yhdessä Mehuisan kanssa. Kilpailuun on syksyn aikana osallistunut erittäin korkeatasoinen joukko intohimoisia smoothieiden ja mehustuksen harrastajia. Osallistuneiden reseptit testattiin ja neljä parasta on valittu finaaliin. Finalistit kilpailevat parhaan mehun ja smoothien valmistuksesta lavalla yleisön edessä I Love Me -messuilla lauantaina. Arvosteluperusteina kilpailussa ovat maku, terveellisyys, satokausiajattelu ja estetiikka. Kilpailua johtavat ammattikokki ja ruokastylisti Alex Nurmi sekä Mehuisan ruokastylisti Jasmin Helmi. Tervetuloa seuraamaan jännittävää finaalia paikan päälle Areenalla tai livelähetystä Wilfan Facebookissa!

Julkaistu 10. lokakuun, 2018 i Uutiset