Wilfa Crispy -friteerauskeittimellä valmistat herkulliset vappumunkit itse!

Perinteikkäät munkit kuuluvat vappuun. Friteerauskeittimellä paistat vappumunkit helposti, turvallisesti ja siististi itse!

Wilfa Crispy friteerauskeittimellä valmistat kätevästi paitsi vappumunkit myös rapeat ranskalaiset perunat, kevätrullat, sipulirenkaat ja tempurat omassa keittiössäsi! Optimaalinen lämpötila munkkien paistamiseen on noin 180 astetta. Voit valita Wilfa Crispy friteerauskeittimen säädettävältä lämpöasteikolta haluamasi lämpötilan, joka pysyy vakaana friteerauksen aikana taaten optimaalisen tuloksen. Integroitu, tehokas lämpöelementti tuottaa nopean esilämmityksen, mutta öljy myös viilenee nopeasti käytön jälkeen.

Ruoanvalmistus on friteerauskeittimellä siistiä ja vaivatonta. Paistokori on varustettu kahvalla ja laitteen pinta pysyy aina viileänä, mikä tekee käytöstä turvallista. Irrotettavan öljyastian ansiosta myös keittimen puhtaanapito on vaivatonta.

Kompaktin kokoinen 32 x 30 x 22,5 cm friteerauskeitin sujahtaa kätevästi keittiön kaappiin. Muotoilussa on kuitenkin huomioitu se, että kapasiteetti öljylle on mahdollisimman suuri.

 

 

Tutustu Wilfa Crispy friteerauskeittimeen tarkemmin tässä!

Wilfa Crispy DFR-1600S

Julkaistu 24. huhtikuun, 2019 i Uutiset