Wilfan ja Tim Wendelboen yhteistyössä kehittämä kahvimylly on vihdoin saatavilla!

Wilfa on tehnyt jo useiden vuosien ajan yhteistyötä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa. Wilfan ja Timin yhteisenä tavoitteena on kehittää tuotteita paremman kahvin puolesta. Koska ensimmäinen askel hyvään kahviin on vastajauhetut kahvipavut, tuomme nyt markkinoille uuden Flat burr -kahvimyllyn Wilfa SVART UNIFORM.

SVART UNIFORM kahvimyllyn ainutlaatuisuutena Timin sanoin ”on sen leveät ja litteät, teräksestä valmistetut terät, jotka jauhavat pavut hitaasti ja erittäin tarkasti, jolloin jauhatustulos on erittäin tasalaatuinen. Siten saat maukasta, aromikasta ja täyteläistä kahvia”.

Kahvin maun kannalta on erittäin tärkeää, että kahvi jauhetaan vasta juuri ennen sen valmistusta – riippumatta millä menetelmällä kahvisi valmistat. SVART UNIFORM kahvimyllyn 58 mm leveät terät pystyvät jauhamaan pavut laajalla skaalalla espressosta pannujauhatukseen erittäin tarkasti ja täsmällisesti 41:llä karkeusasteella.

Helsinki Coffee Festivaleilla keväällä ensimmäistä kertaa esitelty mylly Wilfa SVART UNIFORM tulee markkinoille helmikuussa 2019 mutta

Rajoitettu ennakkoerä on jo nyt saatavilla seuraavista paahtimoista ja erikoismyymälöistä:

 

Julkaistu 20. joulukuun, 2018 i Uutiset