Wilfa järjestää yhdessä Mehuisan kanssa Suomen ensimmäiset Mehun ja Smoothien Suomenmestaruuskilpailut!

 

 

 

 

 

 

 

Wilfan ja Mehuisan järjestämän kilpailun finaali käydään I Love Me -messuilla 20.-22.10.2017. Kilpailu huipentuu Mehun ja Smoothien Suomenmestaruusfinaaliin lauantaina 21.10. messulavalla yleisön edessä, kun kilpailijat valmistavat, koristelevat ja maistattavat tuomaristolle tehdyt mehut ja smoothiet. Kilpailun finalistit valitaan kesän ja syksyn aikana kilpailuun osallistuneista. Kilpailuun oli mahdollista osallistua 22.9.2017 saakka jakamalla oma reseptinsä kuvan kera joko Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #mehuisa.

Pääpalkintona on 2000€ matkalahjakortti, Wilfan aamiaistuotesetti, Wilfan Power Fuel tehosekoitin ja Wilfa Andante Slow Juicer.  Kilpailussa myös toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitaan Wilfan tuotteilla.

Kilpailun teemat: maku, satokauden raaka-aineet, terveellisyys ja estetiikka.

Kilpailua isännöi ammattikokki ja ruokastylisti Alex Nurmi ja emäntänä toimii Mehuisan Jasmin Helmi. Heidän lisäksi tuomaristoon kuuluvat ravintotieteeseen perehtyneet Satokauden Smoothiet -kirjan tekijät Karim Khanji ja Olli Haataja sekä Satokausikalenteri-median satokausiexpertti Samuli Karjula.

Lisätietoa kilpailusta Mehuisan sivulla

Julkaistu 18. syyskuun, 2017 i Uutiset