iF DESIGN Awards on yli 60 vuotta ollut maailmanlaajuisesti tunnettu symboli hyvällle designille. iF-logo on yksi suurimmista kansainvälisistä design-kilpailuista. Olemme erittäin iloisia saadessamme ilmoittaa, että olemme saaneet  iF DESIGN AWARD 2015 -palkinnon Jordan Clean -sähköhammasharjoista. Tänä vuonna tuomaristo arvioi lähes 5000 tuotetta 53 maasta valitessaan palkinnon saajia.

 

Jordan Clean-sarja

Jordan, hammasharjojen markkinajohtaja, on yhteistyössä Wilfan kanssa kehittänyt täysin uuden Jordan Clean -sähköhammasharjavalikoiman, jossa yhdistyvät pohjoismainen design ja Soft Clean™ teknologia, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa hampaiden puhdistusta. Jordaninilla on pitkäaikainen kokemus päivittäisestä hampaiden hoidosta, jonka ansiosta Jordan Clean -sähköhammasharjojen puhdistusteknologia on optimaalinen. Soikea harjaspää on kooltaan täydellinen hampaille. Kolme erityistä puhdistusvyöhykettä mahdollistavat puhdistuksen ja plakin poiston myös hampaiden välistä ja muista ahtaista paikoista.

 

 

 

Olemme kehittäneet kolme erilaista harjaspäätä, jotka mahdollistavat juuri Sinun tarpeisiin sopivan hammashoidon. Valittavanasi on normaalin tehokkaan puhdistuksen lisäksi valkaiseva vaikutus ja erityisen hellävarainen puhdistus. Harjaspäiden terävöitetyt harjakset puhdistavat tutkitusti tehokkaammin kuin pyöreät kärjet. Ne pääsevät helpommin hampaan ympärille ja ovat myös hellävaraisempia ikenille. Jordan Clean -valikoimassa on neljä sähköhammasharjaa, joissa voidaan käyttää kolmea erilaista, eri tarpeisiin soveltuvaa harjaspäätä.

Jordan Clean on erittäin hyvä harjaspää normaaliin hellävaraiseen puhdistukseen.

Jordan Whitening  harjaspään keskiössä olevat Jordan White Tech harjakset poistavat erittäin tehokkaasti plakkia ja värjäytymiä hampaan pinnalta. Tehokkaimman vaikutuksen saat, kun käytät tätä harjaspäätä korkeimman harjausnopeuden kanssa.

Jordan Sensitive puhdistaa hampaat tehokkaasti ja erittäin hellävaraisesti.    Harjaspään kartionmalliset SoftClean™ harjakset ovat pehmeät, joustavat ja ohuet. Harjasten kärjet puhdistavat tehokkaasti myös ahtaista paikoista, kuten ienrajasta. Tätä harjaspäätä voidaan käyttää matalimmalla harjausnopeudella.

 

Fiksua lataamista ja uuden tason akkukapasiteetti 

Sähköhammasharjojen mukana toimitetaan fiksu ja tyylikäs latauslaite sekä irrotettava USB-johto, joka on helppo poistaa lataamisen päätyttyä. Näin vältetään johtovyyhdit kylpyhuoneessa, ja sähköhammasharjan voi jättää esille samalla tavalla kuin käsikäyttöisen hammasharjan. USB-johdon ansiosta sähköhammasharjan voi ladata myös kannettavan tietokoneen, iPhonen tai muun latauslaitteen avulla.

Jordan Clean Fresh, Premium ja Premium + on varustettu litium-akulla, joka tarjoaa jopa yhden kuukauden akun keston yhdellä latauksella.

Perusmallissa, Jordan Clean hammasharjassa, on nikkeli-metallihydridiakku, joka kestää yhdellä latauksella noin 2 viikkoa.

Julkaistu 6. helmikuun, 2015 i Uutiset