Wilfan ilmankostutinkampanjassa etsitään mahdollisimman kuivia vitsejä! Oletko sinä Suomen Kuivin Tyyppi 2017?

Osallistu nyt kisaan Wilfan Facebookissa ja voit voittaa Wilfa AromaMist HUE-55W ilmankostuttimen!

Wilfa AromaMist huolehtii hyvästä ilmankosteudesta kotonasi hiljaisesti, helposti ja turvallisesti. Laitteen UV-valo käsittelee veden ja poistaa bakteerit, ennen kuin höyry leviää huoneilmaan ja ionisointitoiminnolla voit raikastaa huoneilmaa.

Kisa on käynnissä 13.1.-3.2.2017. Joka perjantai klo 12 arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhden ilmankostuttimen ja lopuksi eniten tykkäyksiä keränneiden vitsien joukosta arvotaan osallistuja, joka palkitaan Wilfan ilmankostuttimella ja tittelillä Suomen Kuivin Tyyppi 2017! Osallistua voit kommentoimalla Wilfan Facebookissa olevan videon alle kuivin tietämäsi vitsi. Voittaja julkaistaan Wilfan Facebook-sivulla erillisessä postauksessa ja voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Klikkaa tästä kisaan!

FB banneri_v3

 

 

 

 

 


Miksi ilmankostutin?

Sopiva sisäilman kosteus on tärkeää sekä terveyden, viihtyvyyden että ympäristön kannalta. Varsinkin lämmityskaudella sisäilman ollessa kuivaa, sopivasta ilmankosteudesta huolehtimalla voi välttää ihon, huulten ja limakalvojen kuivumisen, parantaa asumisviihtyvyyttä ja edesauttaa asunnon materiaalien hyvinvointia.

Wilfa ilmankostuttimien avulla parannetaan huoneilmaa niin kotona kuin toimistollakin. Oikea kosteustasapaino edesauttaa kuivuvan ihon ja kynsien hyvinvointia. Kuiva sisäilma saa huoneilman tuntumaan kylmemmältä – on helpompaa ja energiatehokkaampaa nostaa ilmankosteutta sen sijaan, että lämmittää lisää. Liian alhainen ilmankosteus aiheuttaa helposti allergikoille hengitysvaikeuksia, kuivattaa ihoa sekä limakalvoja ja tuntuu paitsi epämiellyttävältä, myös vaikeuttaa hengitysteiden limakalvojen toimintaa. Liian kuiva sisäilma vaikuttaa myös asumisviihtyvyyteen ja asunnon materiaaleihin: parketti kärsii, puiset huonekalut halkeilevat, tapetit irtoilevat, viherkasvit kärsivät ja pöly leijuu ilmassa ja staattinen sähköisyys lisääntyy.

 

 

 

 

 


Wilfan ilmankostuttimia voit ostaa mm. seuraavista liikkeistä:

veikon-kone-logo Tekniset_logoVeljekset_Keskinen_logo verkkokauppa_logo_smkarkkainencom_logo

 

 

NetrautaLOGOnettimyyntilogo_ylaosaPRISMA-logo
Julkaistu 13. tammikuun, 2017 i Uutiset