Tule mukaan oppimaan kaikki kahvista!

Helsinki Coffee Festival valtaa Helsingin Kaapelitehtaan 20.-22. huhtikuuta. Festivaaleilla opit mm. tekemään kotioloissa parempaa kahvia ja pääset maistelemaan erilaisia huippukahveja ympäri maailman.

Kaapelitehdas täyttyy nyt neljättä kertaa tuhansista kahvifaneista ja tapahtumassa on edustettuna läpileikkaus Suomen kahvimaailmasta; kaiken kokoisia paahtimoita, kahviloita ja kahvilaitteita sekä muuta kahviin liittyvää. Festivaalitunnelmaa luovat kuumimmat DJ:t, maukkaat kahvidrinkit ja muu mielenkiintoinen ohjelma. Tapahtumassa panostetaan myös kulinaristisiin elämyksiin, niin suolaisiin kuin makeisiin.

Suodatinkahvin valmistuksen suomenmestaruuskilpailut eli Brewers Cup!

Wilfa ja kahvialan kansainvälisen yhdistyksen Specialty Coffee Associationin Suomen haara eli SCA Finland järjestävät yhteistyössä suodatinkahvin valmistuksen suomenmestaruuskilpailut.

SCA Finland Brewers Cup SM-2018 together with Wilfa kilpailun semifinaali käydään perjantaina 20.4. suljettuna kierroksena ja finaali lavalla sunnuntaina 22. huhtikuuta Helsinki Coffee Festivaleilla. Kilpailun voittaja lähtee edustamaan Suomea Brewers Cup -maailmanmestaruuskilpailuihin 16.-18. syyskuuta Dubaissa!

Semifinaali on suljettu kierros, jossa kilpailijat valmistavat kahvia pavuista, joihin he eivät ole päässeet tutustumaan ennalta. Finaali käydään sunnuntaina lavalla. Finaali on avoin kierros, jossa kilpailijat valmistamat itse valitsemallaan suodatinmenetelmällä valitsemastaan kahvista juomat tuomareille. Tuomaristo on läsnä ja antaa pisteitä kahvin maun ja kilpailijan esityksen perusteella. Tervetuloa seuraamaan suomenmestaruuskilpailua sunnuntaina 22. huhtikuuta!

 

Lisää tietoa ja liput tapahtumaan HCF 2018 sivuilla.

 

Julkaistu 10. huhtikuun, 2018 i Uutiset