Wilfan ja Prisman yhteiskampanjan ehdot

 1. Wilfan ja Prisman yhteiskampanja on voimassa 1.1.-31.1.2021 ja koskee tällä aikavälillä Prismasta ostettuja Wilfa tehosekoittimia mallia:
  • Wilfa Xplode Vitamin BLP-1200W
  • Wilfa Xplode Energy BLSP-1200S
 2. Kampanja koskee ainoastaan kampanja-aikana ostettuja tehosekoittimia ja vain yllä mainittuja malleja. Kampanjaetua ei voi yhdistää muihin etuihin ja/tai tarjouksiin.
 3. Henkilö, joka ostaa yllä mainitun Wilfa tehosekoittimen kampanja-aikana Prismasta ja rekisteröi ostamansa tehosekoittimen 15.2.2021 mennessä rekisteröintisivulla www.wilfa.fi/prisma-xplode saa kaupan päälle kampanjatuotteen: Xplode 2GO pullo&terä WX-2GO
 4. Wilfa toimittaa kampanjatuotteen rekisteröinnin yhteydessä ilmoitetun osoitteen mukaiseen PostNordin toimipisteeseen n. 30 päivän kuluessa rekisteröinnistä. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tavallisimmin tekstiviestillä.
 5. Kampanjatuotteen lunastaminen edellyttää rekisteröintiä ja rekisteröintisivulla pyydettyjen tietojen täyttämistä puutteetta. Rekisteröitäessä pyydetyt tiedot koskien laitetta ja ostajan yhteystietoja on täytettävä selkeästi ja liitteet ladattava niin, että pyydetyt tiedot, kuten ostopäivämäärä ja kuitin numero, ovat nähtävissä selkeästi. Puutteellisista tai vaillinaisista tiedoista voi johtua viivästyksiä tai ongelmia tuotteen toimituksessa.
 6. Kampanja koskee ainoastaan yksityiseen käyttöön ostettuja tehosekoittimia.
 7. Kampanjatuotteita ei toimiteta jälleenmyytäväksi.
 8. Useamman kuin yhden tehosekoittimen ostajan tulee tehdä rekisteröinti kullekin tehosekoittimelle erikseen. Samaa tuotetta ei voi rekisteröidä kuin kerran – tuplarekisteröinti hylätään.
 9. Mikäli rekisteröity tehosekoitin palautetaan Prismaan ja kauppa puretaan, tulee siitä ilmoittaa viipymättä Wilfalle sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@wilfa.fi
 10. Järjestäjällä on oikeus hylätä rekisteröinti, jos on syytä epäillä huijausta tai muuta asiatonta toimintaa.
 11. Kampanjatuotetta koskee 12 kk takuuaika, joka kattaa tuotteessa takuuaikana ilmenevät valmistus- ja materiaalivirheet tai muut viat. Takuu ei ole voimassa, jos tuotetta on käytetty väärin, huolimattomasti tai ohjeiden vastaisesti, tai jos tuotetta on muokattu tai korjattu valtuuttamattomalla tavalla. Takuu ei myöskään koske normaalia kulumista, väärinkäyttöä, huollon puutetta eikä normaalin kulumisen piiriin kuuluvia osia.
 12. Kampanjatuotteen takuuaika alkaa lähetyslistaan merkitystä lähetyspäivämäärästä. Säästä kampanjatuotteen mukana tuleva lähetyslista, josta ilmenee lähetyspäivämäärä, mahdollista takuuvaatimusta varten.
 13. Kampanjatuotteen takuuvaatimustilanteessa ole yhteydessä Wilfa Suomen asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@wilfa.fi
 14. Rekisteröinnin yhteydessä pyydettyjä tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin kampanjatuotteen toimittamiseen. Wilfa on vastuussa henkilökohtaisista tiedoista. Ellei erillistä markkinointilupaa esimerkiksi sähköpostitiedotteen lähettämiseksi ole annettu, käytämme henkilökohtaisia tietoja vain ja ainoastaan tuotteen toimittamiseen. Tietoja ei missään tapauksessa luovuteta mihinkään muihin tarkoituksiin. Emme säilytä henkilökohtaisia tietoja kauempaa kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi. Voit pyytää, että poistamme sinusta tallennetut henkilötiedot, mikäli tiedot eivät ole välttämättömiä kampanjan ylläpidolle tai mikäli laki tai muut velvoitteet eivät vaadi meitä säilyttämään tietoja pidempään. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista tai kampanjasta, ota yhteyttä Wilfa Suomen asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(a)wilfa.fi