Wilfan arvontaan osallistumisen ehdot

Arvonnan järjestää Oy Wilfa Suomi Ab. Osallistuessaan arvontaan osallistuja hyväksyy nämä ehdot.

  1. Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa kunkin postauksen julkaisuhetkellä ja päättyy kussakin arvontapostauksessa mainittuna ajankohtana.

  1. Kuka voi osallistua

Arvonnat ovat avoimia kaikille luonnollisille henkilöille lukuun ottamatta arvonnan järjestäjäorganisaation työntekijöitä. Osallistujien on oltava yli 18-vuotiaita tai heidän on toimitettava huoltajan suostumus osallistumisesta arvontaan.

  1. Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kussakin arvontapostauksessa ilmoitetun osallistumisajan sisällä, kussakin arvontapostauksessa ohjeistetulla tavalla. Arvontaan voidaan pyytää osallistumaan kommentoimalla postausta suoraan Facebookissa tai Instagramissa, tai siirtymään linkistä Wilfa.fi sivustolle, jossa osallistuminen tapahtuu.

Arvonnan voittajat arvotaan arvontaan osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan joko Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä.

Voittajan on vastattava ilmoitukseen viikon kuluessa. Jos emme saa vastausta ilmoitukseen määräajassa, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan, jolloin palkinto menee toiselle henkilölle.

Arvontaan saa halutessaan osallistua useita kertoja, mutta kutakin henkilöä kohden on vain yksi palkinto.

  1. Tietoa arvonnasta ja palkinnoista

Kunkin arvonnan voittaja arvotaan kussakin arvontapostauksessa ilmoitettuna päivänä. Arvottu palkinto toimitetaan arvonnan voittajalle. Palkintoa ei voida siirtää muille henkilöille. Palkintoa ei toimiteta jälleenmyytäväksi. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Arvonnan voittajan on toimitettava kaikki palkinnon toimittamista varten tarvittavat tiedot arvonnan järjestäjälle vastauksena voittoilmoitukseen viikon kuluessa ilmoituksesta. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen toimituskulut sekä arvontaveron.

Arvonnan järjestäjä voi peruuttaa palkinnon, mikäli palkinnon toimittamista varten tarvittavia tietoja ei saada kohtuullisessa ajassa, tai jos voittaja antaa vääriä tietoja.

  1. Yleisiä tietoja

Jos kampanjaa ei voida suorittaa suunnitellusti, järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun ehtoja.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen tai kieltäytyä myöntämästä palkintoa kampanjan aikana, jos osallistujat eivät toimi arvonnan ehtojen mukaisesti ja jos on syytä epäillä huijausta tai muuta asiatonta toimintaa.

  1. Tietosuojalausunto Wilfan arvonnoille

Jos voitat Wilfan järjestämän arvonnan, Wilfa ottaa sinuun yhteyttä joko Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostitse riippuen arvonnassa pyydetystä osallistumistavasta. Yhteydenotossa pyydämme tarvittavia tietoja voidaksemme lähettää voittamasi palkinnon sinulle. Tarvittavat tiedot voivat tarkoittaa henkilön nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta ja/tai mahdollisia muita tietoa, joilla voi olla merkitystä palkinnon toimittamisen kannalta. Pyydettyjä tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin palkinnon toimittamiseen voittajalle.

Olemme vastuussa henkilökohtaisista tiedoista, jotka saamme arvonnan järjestämisen yhteydessä. Ellemme ole erikseen pyytäneet suostumustasi mihinkään muuhun, käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain arvonnan järjestämiseen. Tietoja ei missään tapauksessa luovuteta mihinkään muihin tarkoituksiin.

Emme säilytä henkilökohtaisia tietojasi kauempaa kuin on tarpeen arvonnan järjestämiseksi ja lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi. Voit pyytää, että poistamme sinusta tallennetut henkilötiedot, mikäli tiedot eivät ole välttämättömiä arvonnan järjestämiselle tai sen jatkamiselle, tai mikäli laki tai muut velvoitteet eivät vaadi meitä säilyttämään tietoja pidempään.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista tai arvonnasta, ota yhteyttä Wilfa Suomeen sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu(a)wilfa.fi