Kannussa on halkeamia? Kuinka korkeaa lämpötilaa kannu kestää?
Vastaus: Lasikannut saattavat haljeta liian nopeasta lämpötilanvaihdoksesta kylmästä kuumaan tai päinvastoin. Annathan kannun lämpötilan tasaantua, kun otat kannun pesukoneesta käyttöön tai ennen pesukoneen käynnistämistä. BL-1200 kannu kestää n. 50-60 astetta (huomioittehan tämän myös astianpesukoneen veden lämpötilassa). Esimerkiksi BLB-1400 tai WBLB-1400S mallien borosilikaattilasikannu kestää 90 astetta ja Power Fuel blenderien muovikannu 100 astetta.

BL-1200/BLB-1400S desibelit ja rpm?
Vastaus: 65dB ja kierroksia minuutissa ilman kuormaa on 23 000 rpm +/-10%.

Onko erityyppisiä teriä saatavilla tarvikkeena?
Vastaus: Ei ole saatavilla.

Terät eivät irtoa lasikannusta?
Vastaus: Teräosa saattaa olla tiukka varsinkin ensimmäisen kerran irrotettaessa. Voitte asettaa kannun runkoon ja kääntää kannua vastapäivään. Tämä helpottaa terän irrottamista. Huomatkaa pesun jälkeen kannua kootessanne, että tiivisterengas on kunnolla paikoillaan, sillä muuten kannu vuotaa.

Lasikannullinen tehosekoitin vuotaa/valuttaa nestettä pohjasta?
Vastaus: Onhan teräosassa oleva kumitiivisterengas paikoillaan ja onhan teräosa käännetty kunnolla kiinni? Tarkista tämä. Mikäli kannu edelleen vuotaa, kannattaa harkita uuden tiivisteen tai teräosan hankkimista riippuen, mistä kohtaa pohja tarkemmin ottaen vuotaa (reunoilta vai terän akselin läpi tms.)

Voiko BL/BBL/WBL-1200 tai BLB/WBLB-1400 tehosekoittimen osat pestä astianpesukoneessa?
Vastaus: Lasikannun voi (huomioi kuitenkin lämpötilarajoitukset – BL/BBL/WBLB-1200 kannu 60 astetta, ei sen kuumemmassa). Teräosaa ei saa laittaa tiskikoneeseen.

BLB/WBLB-1400S pitääkö kannu lukita kiinni runkoon jotenkin?
Vastaus: Kannu vain asetetaan runkoon, ei lukita erikseen.

Onko tarpeellista joka kerta irrottaa kaikki osat puhdistusta varten?
Vastaus: Ei ole yleistä ohjetta siihen, että kannun kaikki osat pitäisi irrottaa joka kerta pestessä. Ainakin silloin tällöin kannattaa irrottaa teräosa kannusta perusteellisempaa puhdistusta varten. Teräosa on irrotettavissa juuri siksi, että kunnollinen puhdistus on mahdollista; näin blenderi säilyy puhtaana ja hygieenisenä.

Päivittäinen puhdistus hoituu helposti ja nopeasti näin: huuhtele kannu käytön jälkeen ja täytä se puolilleen lämmintä vettä ja lisää tippa astinapesuainetta. Sulje kansi ja laita kannu paikoilleen tehosekoittimeen. Käytä joko sykäystoimintoa tai erillistä puhdistusohjelmaa laitteesta riippuen ja anna blenderin olla käynnissä kunnes kannu on puhdistunut. Kaada pesuvesi pois, huuhtele kannu kunnolla ja aseta kuivumaan.

PB/PF-1200S kestääkö kannu astianpesukoneen?
Vastaus: emme suosittele astianpesukonetta.

PB/PF-1200S – mitä teho 2,5 HP tarkoittaa?
Vastaus: 2,5 hevosvoiman teho tarkoittaa tässä huipputehoa, peak value. On useita tapoja laskea ja mainita laitteen teho, kun puhutaan tehosekoittimista, jotka voivat olla käynnissä yhtäjaksoisesti 2 tai 3 minuuttia, tai 5 tai 10 minuuttia. PB/PF-1200S moottorissa on ProGrade luokan moottori, joka voi olla käynnissä jopa 10 minuuttia yhtäjaksoisesti ylikuumenematta.

Smooth BL-1000S ei lähde käyntiin – mitä voin tehdä?

Kannu saattaa olla väärin paikoillaan. Sisäänrakennetun turvalukon takia tehosekoitin ei lähde käyntiin, jos kannu ei ole asetettu runkoon oikein. Merkkinuolten on oltava vastakkain. Laita kannu ensin sen urille ja käännä hieman myötäpäivään, jotta nuolet ovat vastakkain.

Tarkista myös virtakytkin. Tehosekoitin ei lähde käyntiin, jos virtakytkin ei osoita OFF-kohtaa prosessin alussa. Joka kerta kun lopetat laitteen käytön, käännä virtakytkin OFF-kohtaan. Jos virtakytkin on jäänyt ON-kohtaan edellisen kerran jälkeen, laite ei käynnisty. Laite käynnistyy normaalisti kun virtakytkin osoittaa OFF-kohtaan.