Miksi en aina saa tarkalleen samaa määrää jauhettua kahvia eri kahvipavuista, vaikka ajastus on aina sama?
Vaikka ajastus on kätevä toiminto ja helpottaa kahvin jauhamisessa, ei ajastus kuitenkaan ole tarkin keino mitata jauhetun kahvin määrää. Tämä johtuu siitä, että mm. pavun koko, paahtoaste ja jauhatuskarkeus vaikuttavat aina siihen, minkä verran jauhettua kahvia saat tietyllä sekuntimäärällä. Tästä syystä on mahdoton määrittää tarkkaa sekuntimäärää, jolla saisit aina tietyn tarkan grammamäärän kahvia. Tarkimman mahdollisen tuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään talousvaakaa ja punnitsemaan pavut ennen jauhatusta.

Mylly jauhaa huonosti: saan vähemmän jauhettua kahvia kuin ennen?
Vastaus: Oletteko vaihtaneet erityyppisiin papuihin? Kahvipavuilla on erilainen koostumus ja tiheys, minkä vuoksi on mahdollista, että samasta määrästä papuja saadaan eri määrä jauhettua kahvia.

Jauhetun kahvin astia on staattinen, kun kahvin jauhatus on valmis, onko tämä normaalia?
Vastaus: On normaalia – mitä paahdetumpaa kahvi on, sitä staattisemmaksi säiliön seinämä muodostuu.

Mikä ero mallien CGR-1 ja WSCG-2 välillä?
Vastaus: WSCG-2 säiliö on tummempi, joten se suojaa sekä papuja että jauhettua kahvia esimerkiksi auringonvalolta. WSCG-2:ssa on lisäksi valittavana useampia karkeusasteita.

Mikä ero mallien WSCG-2 ja CGWS-130B välillä?
Vastaus: CGWS-130B on uudempi malli, jossa on edelleenkehitetty DC-moottori ylikuormitussuojalla. Se tuottaa vain hyvin vähän lämpöä ja tekee entistä tarkempaa jälkeä kahvin jauhamisessa, on myös hieman hiljaisempi. CGWS-130B on väriltään mattamusta.

Miten kahvimylly puhdistetaan?
Vastaus: Erityistä puhdistusohjeistusta tälle tuotteelle ei ole. Pinta voidaan pyyhkiä pehmeällä liinalla. Irrotettavat osat voi huuhdella puhtaalla vedellä, käytä hieman saippuaa jos vaikuttaa tarpeelliselta. Suosittelemme käsinpesua. Poista papusäiliö ja terä, ja käännä laitetta poistaaksesi mahdolliset jumittuneet pavut, voit käyttää pehmeää harjaa helpottaaksesi puhdistusta.

WSCG-2/CGWS-130B espressokahvi ammattilaiskäyttöön?
Vastaus: Hienoimmalla karkeusasteella jauhettun kahvin hienous soveltuu mutteripannuun, mutta valitettavasti hienoin karkeus ei yleensä sovellu varsinkaan ammattitason espressokeittimiin. Espressokoneisiin sopivaa jauhatusta voit valmistaa Svart Uniform kahvimyllyllä. 

Il Solito myllyn ajastus – saan liian suuren jauhatusmäärän, miten asetan ajastuksen oikein?
Huomioithan että Wilfa kahvimylly Il Solitossa yhden kupin koko on 2,4 dl. (amerikkalainen kupin koko). Ajastus on kätevä toiminto ja saattaa helpottaa kahvin jauhamisessa, mutta ajastus ei kuitenkaan ole tarkin keino mitata jauhetun kahvin määrää. Tämä johtuu siitä, että mm. pavun koko, paahtoaste ja jauhatuskarkeus vaikuttavat aina siihen, minkä verran jauhettua kahvia saat tietyllä ajastuksella. Tarkimman mahdollisen tuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään talousvaakaa ja punnitsemaan pavut ennen jauhatusta.