E-Way sähköpotkulaudat

E-Way on sähköiseen liikkumiseen keskittynyt norjalainen brändi. Huippulaatuiset sähköpotkulautamme tarjoavat erittäin pitkän toimintamatkan ja tehokkaan moottorin vaativiinkin olosuhteisiin. Niiden älykkäät ja uniikit ominaisuudet, kuten puhkeamattomat renkaat ja latausportin käytännöllinen sijainti ovat suunniteltu helpottamaan laudan päivittäistä käyttöä.

Moottori

Moottori on sähköpotkulaudan sykkivä sydän. Hiiliharjattomat tehokkaat moottorimme mahdollistavat nopeamman kiihtyvyyden ja suuremmankin kantokyvyn käyttäjän maksimipainon ollessa jopa 125 kg. Tehokkaalla moottorilla liikkuminen jyrkemmissäkin mäissä on vaivatonta. Moottoriemme huipputehot yltävät jopa 1200 wattiin.

 

Nousukulma

Tehokkaiden moottorien ansiosta lautojemme maksiminousukulma on jopa 25%. Mitä suurempi nousukulma on, sitä jyrkempiä mäkiä potkulauta jaksaa kuljettaa.

Moottorinohjausyksikkö

Moottorinohjausyksikkö toimii sähköpotkulaudan moottorille käskyjä tarjoavina aivoina. E-Way sähköpotkulaudoissa käytetään moottorinohjausyksiköitä, jotka pystyvät tehokkaasti hyödyntämään suuren akkukapasiteetin. Tämä mahdollistaa nopeamman kiihtyvyyden ja suuremmaan väännön kuin yleisesti markkinoilla olevat sähköpotkulaudat.

Akku

Erinomaisella kapasiteetilla varustetut litium-akkumme tarjoavat pitkän toimintamatkan*, jopa 70 km, ja näin helpottavat jokapäiväistä käyttöä. Osassa mallejamme käytetään 48 voltin jännitettä, jonka ansiosta lautojen hyötysuhde on tavanomaista parempi.

 

 

Käytännöllinen latausportti


Ei enää likaa ja roiskeita, jotka vaurioittavat latausporttia. Olemme sijoittaneet kaikkien sähköpotkulautojemme latausportin käytännöllisesti ylös lähelle ohjaustankoa, jolloin se pysyy puhtaana.

 

 

E-Way Scooter applikaatio

E-Way Scooter applikaatiolla voit hallita esimerkiksi vakionopeudensäädintä ja eri ajomoodeja, joilla määritetään potkulaudan kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet ajantasaisen tiedon akun varauksesta ja laitteen käyttöhistoriasta. Applikaation avulla pystyt myös digitaalisesti lukitsemaan potkulaudan, jolloin käynnistäminen ei onnistu ilman siihen yhdistettyä puhelinta. Applikaatio toimii bluetooth-yhteydellä.

Lataa Google Play -kaupasta.

Lataa AppStoresta.

Puhkeamattomat renkaat

Kaikissa E-Way sähköpotkulaudassa on puhkeamattomat renkaat. Renkaiden sisällä oleva honeycomb-rakenteen johdosta niillä on yhtä mukava ajaa, kuin ilmatäytteisillä renkailla ilman huolta sisäkumien pukeamisesta.

AI-LED näyttö

Iso AI-LED näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeutta ja akun varaustilaa. Näyttö on normaalista poiketen suunnattu viistosti, jolloin sen näkee helpommin nopealla vilkaisulla. Näytöstä on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa.

Liikuit sitten lyhyitä matkoja kaupungissa tai pidempiä matkoja maanteillä, laajasta mallistostamme löydät juuri tarpeisiisi sopivan sähköpotkulaudan.

*Sähköpotkulautojen toimintamatkaan vaikuttavat monet eri asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuulen nopeus, kuljettajan ajotapa sekä valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttavat. On hyvä tiedostaa, että esim. ulkolämpötilan ollessa +5c voi akun teho olla vain n. 80% sen täydestä tehosta, joka on mitattu lämpötilan ollessa +25c astetta. Kesän kuumimpina päivinä akun kapasiteetti saattaa myös nousta ilmoitettua korkeammaksi lämpimän ulkoilman ansiosta. Myös maksiminopeudella 25km/h ajaminen syö virtaa selkeästi nopeammin kuin ajettaessa 15km/h.

 

E-Way:n ilmoittamat toimintamatkan maksimiarvojen laskennassa on käytetty seuraavia arvoja: kuljettajan paino 60kg, nopeus 15km/h, tasainen tie, ei tuulen vastusta ja täydeksi ladatulla akulla. Jos tarvitset mahdollisimman pitkää toimintamatkaa on hyvä säätää E-Way scooter app:n avulla maksiminopeudeksi 15km/h, ladata akku täyteen sisätiloissa ennen liikkeelle lähtöä, jotta akku olisi huoneenlämpöinen ja valita mahdollisimman tasainen reitti määränpäähän.

Jälleenmyyjät

Huolto

Suomessa E-Way tuotteiden valtuutettuna takuuhuoltona toimii Gosse Oy, joka on valtakunnallisesti toimiva kodinkoneiden ja kodinelektroniikan jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys. Gosse vastaa E-Way sähköpotkulautojen takuuhuolloista, mutta myös varaosien (lokasuojat, jarrupalat ja -vaijerit jne.) ja tarvikkeiden jälleenmyynnistä. Gosse tarjoaa myös kuluttaja-asiakkaille huoltoneuvontaa sekä teknistä tukea E-Way tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Sähköposti: tuki@gossenordic.com
Puhelin: 020 722 94 31
verkkosivut: www.gossenordic.com

Huollettavia laitteita voi toimittaa myös suoraan Gossen omiin toimipisteisiin Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella:

PÄÄKAUPUNKISEUDUN TOIMIPISTE
Perintötie 8 D
01510, VANTAA
Avoinna arkisin klo: 08:00 – 16:00

TAMPEREEN TOIMIPISTE
Kursonkatu 2
33840, TAMPERE
Käynti erikseen sovittaessa

TURUN TOIMIPISTE
Markulantie 1
20300, TURKU
Käynti erikseen sovittaessa