TBPL-120W_Clean_PLUS_LR
TB-120W_Clean_PLUS_station_LR
TBPL-120W_Clean_PLUS_LR
TB-120W_Clean_PLUS_station_LR

Jordan Clean Plus

TBPL-120W

Jordan Clean -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat on kehitetty yhteistyössä Wilfan ja Jordanin kanssa, ja ne pitävät suun hygienian kunnossa SoftClean™-teknologian avulla. Sarjan perusmalli litiumakulla on Jordan Clean Plus, jossa voidaan käyttää kaikkia Soft Clean™ -harjauspäitä.

tuotetunnus (SKU) 604102 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tietoja

Tuotekuvaus

Jordan Clean -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät suun hygienian kunnossa SoftClean™-teknologian avulla. Jordan Clean Plus on sarjan perusmalli, jossa voidaan käyttää kaikkia Soft Clean™ -harjauspäitä. Litium-akulla harjaat yhdellä latauksella 4 viikkoa. Tässä mallissa latausaika täyteen on n. 17 tuntia. Harjassa on 2 minuutin ajastin ja merkkivalo ilmaisee alhaisen lataustason.

SoftClean™-teknologia

SoftClean™-teknologia perustuu tehokkaiden harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä pienessä harjauspäässä. Harjauspäiden harjakset on jaettu kolmeen erityiseen puhdistusvyöhykkeeseen, ja harjakset puhdistavat plakin myös hampaiden väleistä sekä ienrajasta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Pieni, ovaalinmuotoinen harjauspää on optimoitu puhdistamaan hampaat yksi kerrallaan. SoftClean -teknologia varmistaa, että hampaat puhdistetaan erittäin perusteellisesti ja hellävaraisesti.

Akkukapasiteetti

Jordan Clean Plus-mallin litiumiakku kestää yhdellä latauksella 4 viikkoa. Akun ilmaisin näyttää, milloin hammasharja kaipaa latausta.

Kolme harjauspäätä; vakiona yksi

Jordan Clean -malliin voidaan käyttää mitä tahansa SoftClean harjauspäätä: valittavanasi on valkaiseva, hellävarainen ja tavallinen harjauspää. Sähköhammasharjan mukana toimitetaan yksi tavallinen Clean -harjauspää.

Lue lisää

Highlights

  • Litiumakku kestää 4 viikkoa yhdellä latauksella (120 minuuttia harjaamista)
  • Latausaika täyteen 17 tuntia
  • 2 nopeutta: 9800 ja 8200 rpm (kierrosta minuutissa)
  • Oskilloiva liike
  • Akun tyhjenemisen ilmaisin
  • 2 minuutin ajastin (värähtää aina 30, 60, 90 ja 120 sek. välein)
  • Mukana normaali Clean-harjaspää

Ladattavat tiedostot

Ladattavat tiedostot