Jordan Clean Fresh on sähköhammasharja, jonka akku kestää yhdellä latauksella Atlantin yli!

Markkinoiden parhaimmalla akunkestolla varustettu Jordan Clean Fresh -sähköhammasharja oli tähtimiehistön mukana Atlantin yli -ohjelmaa kuvatessa. TV5:llä parhaillaan esitettävässä ohjelmassa Joel Harkimo luotsaa tähtimiehistön Kanarialta Karibialle ja tällä kertaa matka vei noin 17 päivää. Jordan Clean Fresh huolehti purjehtijoiden hampaista ja hymyistä koko matkan ajan vain yhdellä latauksella, johon perinteinen sähköhammasharja ei olisi yltänyt.

Atlantin Yli TV5-kanavalla keskiviikkoisin 21:00

   

Jordan Clean Fresh -sähköhammasharjan litiumakkuteknologia tarjoaa markkinoiden ylivoimaisimman akkukapasiteetin ja akun keston. Ainoastaan 5 tunnin latauksella akku on täynnä, ja täydellä akulla harjaat hampaitasi ilman lataustarvetta kuukauden ajan. Yksi lataus antaa siis 120 minuuttia harjausaikaa, ja jos harjaat hampaasi hammaslääkärien suositusten mukaisesti 2 minuuttia kahdesti päivässä, käytät harjaa jopa 30 päivän ajan.

Jos et vaikkapa matkalle lähtiessäsi ehdi odottamaan akun täyteen latautumista, saat jopa viikon harjausaikaa vain 20 minuutin pikalatauksella. Jordan Clean Fresh sähköhammasharjan mukana on tyylikäs lataustelakka irrotettavalla USB-johdolla, joten voit säilyttää harjaa kylpyhuoneessasi ilman johtovyyhtejä. USB-johdon ansiosta voit ladata harjan niin verkkovirrassa kuin vaikkapa kannettavan tietokoneen, puhelimen tai muun latauslaitteen avulla.

Harjauspää on muotoiltu ja suunniteltu puhdistamaan sekä hampaat että ikenet ja ienrajat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Harjauspäissä käytetty SoftClean™ -teknologia perustuu tehokkaiden, erityyppisten harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään pienikokoisessa harjauspäässä. Pyöreä harjauspää ympäröi hampaat yksi kerrallaan, jolloin ainutlaatuisiin puhdistusvyöhykkeisiin jaetut erityyppiset harjakset pääsevät etuuksiinsa. Erityisesti ienrajalle suunnatut terävöitetyt, ohuet harjakset yltävät puhdistamaan ienrajat tutkitusti tehokkaammin ja hellävaraisemmin kuin tavanomaiset pyöreät harjasten kärjet.

Tutustu harjoihin klikkaamalla yllä olevia kuvia.

Tutustu kampanjatarjouksiin


 Jordan Clean Powered by Wilfa harjoista ja mallistosta voit lukea lisää klikkaamalla tästä:

Julkaistu 5. syyskuun, 2019 i Uutiset