INNOBOT

Puhdas koti vaivattomasti ja aikaa säästäen!

Kukapa nyt ei arvostaisi puhdasta kotia? Pohjoismaisena toimijana me tunnemme pohjoismaisen kodin, ja pohjoismaisen kuluttajan tarpeet. Meillä on vankka kokemus ja asiantuntemus laadukkaiden, sinun arkeasi helpottavien tuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta. Valitsemalla Innobotin saat puhtaan kodin vaivattomasti – ja voit siivoamisen sijaan käyttää arvokasta aikaasi muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

 

 

Structure Line

Tuleeko robotti-imurilla oikeasti puhdasta?  Kyllä, Innobotilla tulee oikeasti puhdasta! Se puhdistaa tarkkaan nurkat ja seinänvierustat, ja poistaa kaiken lian ja pölyn tehokkaan imutehonsa ansiosta. Sisäänrakennettu LiDAR-tekniikka ja tarkkuusanturit varmistaa optimaalisen ja tarkan navigoinnin.

Structure Line -teknologiamme lähettää 2 laajakulmaista lasersädettä edestakaisin, mikä mahdollistaa entistäkin tarkemman ja luotettavamman siivouksen, toisin kuin tavallinen robotti-imuri, joka käyttää pelkästään yhtä laseria.

Käyttäjäystävällinen sovellus suomeksi ja ruotsiksi

Käyttäjäystävällinen Innobot sovellus on helppokäyttöinen, ja se antaa sinulle täydellisen yleiskuvan robotistasi ja mm. sen kuluvien osien vaihtotarpeen. Sovelluksen kautta pystyt myös helposti muokkaamaan valintoja ja mm.:

  • Määritellä mitkä alueet siivotaan
  • Päättää imuroidaanko, mopataanko vai tehdäänkö molempia
  • Säätää imutehoa ja moppauksen voimakkuutta
  • Aikatauluttaa siivousta

Kiipeää helposti matoille

Innobot on varustettu mattojen ultraäänitunnistuksella, joka tarkoittaa sitä, että laite tunnistaa matot lähestyessään niitä. Tunnistaessaan maton robotti säätää itsensä niin, että se kiipeää helposti jopa 2cm korkuisten mattojen päälle samalla kun se lisää imutehoa syväpuhdistaakseen ne.

Sovelluksen asetuksissa voit määritellä, että robotin tulee välttää mattoja mopatessa jolloin se kiertää ne sujuvasti silloin kun moppaustoiminto on valittu ja käynnissä.

Onko sinulla kotieläimiä?

Innobot robotti-imurin voimakas imuteho poistaa tehokkaasti eläinten karvat tai tassujen mukana sisälle kulkeutuvan lian. Moppaustoiminto taas poistaa tehokkaasti mahdollisia tassunjälkiä. Siksi se onkin täydellinen valinta eläinkoteihin, jossa siivoustarpeita saattaa olla useastikin.