Wilfa Classic kahvinkeitin on uusi klassikko parempiin kahvihetkiin

Wilfa Classic on moderni skandinaavinen kahvinkeitin kestävää designia. Se on kehitetty valmistamaan hyvää kahvia vaivatta. Suodattimessa on uuttoajan säätö eli Flow Control – sen avulla voit säätää uuttoajan veden määrän mukaan. Flow Control säätelee nopeutta, jolla vesi valuu kahvin läpi. Oikealla säädöllä saat aina yhtä aromikasta kahvia, valmistit sitten pari kupillista tai täyden pannun kerralla.

Wilfa Classic kahvinkeittimet ovat kaikki European Coffee Brewing Centren hyväksymiä. Hyväksyntä tarkoittaa, että keitin täyttää korkeat vaatimukset mm. lämpötilalle ja ajalle. ECBC:n kriteerien mukaan kahvin valmistusaika tulee olla 4-6 minuuttia täydelle pannulle. Veden lämpötilan tulee olla 92-96 astetta, jotta kahvin aromit saadaan uutettua parhaalla mahdollisella tavalla ja optimaalinen kahvin lämpötila pannussa on 80-85 astetta. Wilfa Classic kahvinkeittimissä nämä laatuvaatimukset toteutuvat ja voit olla varma, että Classic tarjoaa paremmat kahvihetket jokaisella kerralla.

Wilfa Classic kahvinkeittimissä on viiden vuoden takuu.

Wilfa Classic on moderni skandinaavinen kahvinkeitin, joka saavuttaa optimaalisen kahvinvalmistuslämpötilan 92-96ºC nopeasti ja ylläpitää sen koko valmistusprosessin ajan. Suodattimen virtauksen säädöllä säädät uuttoajan optimaaliseksi veden ja kahvin määrän mukaan. Näin saat aina täydellisen aromikasta kahvia, valmistit sitten yhden tai vaikkapa 8 kupillista kerralla.

Wilfa Classic kahvinkeitin on saatavilla upeissa väreissä. Perinteisten värien teräs, musta ja valkoinen rinnalla on modernit uudet värit:

Wilfa Classic -tuotesarja muodostaa tyylikkään aamiaissetin, johon kuuluu kahvinkeittimen lisäksi vedenkeitin ja leivänpaahdin.

Moderniin pohjoismaiseen keittiöön sopivat tuotteet ovat saatavilla kuudessa upeassa värissä, joilla viimeistelet keittiösi sisustuksen tyylikkäällä tavalla.

Classic Aamiaissetti on saatavilla kuudessa upeassa värissä: Terracotta, Longyear, Silver, Copenhagen, Raven ja Cotton.

Jälleenmyyjät